2777
2789
عنوان

هدیه بلو100برای شما

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست
اره  لطفا نصب کردی کد دعوت منو بزن والا من بانک بهم پیام داد پرسیدم اردوستانم گفتن درسته

چرا بانک ب من پیام نداده اسی🥲🥲🥲🥺🥺🥺

پس من دوشنبه (روز عید قربان) بقیه رو دعوت کنم 250میده؟  محدودیت نداره؟ 

بعد اسی جون تو مطمئنی ازش من نصب کردما خب ولی خیلی اطمینان ندارم نمیدونم چرا میترسم چندماهم هست دارماااا انگار باید از چند نفر هی بشنوم ک خوبه و فلان

دیگه کنکوری نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نصب کنم به شوهرم میگم نصب کنم ۲۵۰ تومن منو بده😂😂😂 من با مال شما نصب کنم عزیزم ازکجا معلو ...

عزیزم چ دلیلی داره دوروغ بگم؟ 

میتونستم بیام صرفا بگم لطف کنین کدم روبزنین

درهرصورت شمابرای ورود باید ی کد دعوت بزنین بعد همسرتون رودعوت کنین

اره  لطفا نصب کردی کد دعوت منو بزن والا من بانک بهم پیام داد پرسیدم اردوستانم گفتن درسته

۱۰۰ تومن بده ته بزنم الان داخلشم

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
عزیزم چ دلیلی داره دوروغ بگم؟  میتونستم بیام صرفا بگم لطف کنین کدم روبزنین درهرصورت شمابرای و ...

بدون کد دعوت نمیزاره یعنی

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
چراباید اینکاروبکنم؟ 

خودت گفتی هر کی کدو بزنه ۱۰۰ تومن میدم بعش میگم بده تا الان برات بزنم

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
دوشنبه باید بزنی ن امشب 

منم بلو نصب میکنم 

دوشنبه خواستم کد بزنم پول بده تا کد بزنم 

حله

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
منم بلو نصب میکنم  دوشنبه خواستم کد بزنم پول بده تا کد بزنم  حله

چراباید ب کسیکه انقد راحت توهین میکنه اعتماد کنم؟ 

شما بخواین نصب کنین باید کد دعوت بزنین من مطلعتون کردم و خیرمو رسوندم شماهم نصب کردی بروی چشم درجا میزنم