2777
2789
عنوان

هدیه بلو100برای شما

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست
خانم چرا وقتی خبر ندارین تهمت میزنین؟  هدیه هالیدی هست

چطوره بگو به منم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزان دروغ نمیگه هرکی دوشنبه دعوت کنه ۲۵۰ میگیره

واقعا؟مثلا الان نصب کنم معرفی کنم پول میده بهم؟؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
۲۸ خرداد ۲۵۰میده 

واقعا یعنی دوشنبه به همه میده دعوت کنی؟؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
ب هرحال بازم دروغ گفتی ۲۵۰ رو ب تو میدن ک کدت رو اینجا گذاشتی ن ه کس ک نصب کنه

ممنم گفتم خودم 100شومیدم ب طرف

خانم من نمیتونم مثل شمابرخوردکنم و راحت توهین کنم لطفا اعصاب منو خوردنکنین

بله 

جریان چیه هر دوشنبه یا فقط فردا

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
چرا از ی دوروغگو میخواین راهنماییتون کنه؟؟ خیلی بده زود توهین میکنین برنامه رونصب میکنی کد دعوت من ...

من خودم نصب کنم به شوهرم میگم نصب کنم ۲۵۰ تومن منو بده😂😂😂

من با مال شما نصب کنم عزیزم ازکجا معلوم اون ۱۰۰تومنو بدی

راست میگی ببخشید بابت قضاوتم🙏