2777
2789
عنوان

هدیه بلو100برای شما

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست
خانم چرا وقتی خبر ندارین تهمت میزنین؟  هدیه هالیدی هست

چطوره بگو به منم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزان دروغ نمیگه هرکی دوشنبه دعوت کنه ۲۵۰ میگیره

واقعا؟مثلا الان نصب کنم معرفی کنم پول میده بهم؟؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
۲۸ خرداد ۲۵۰میده 

واقعا یعنی دوشنبه به همه میده دعوت کنی؟؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
ب هرحال بازم دروغ گفتی ۲۵۰ رو ب تو میدن ک کدت رو اینجا گذاشتی ن ه کس ک نصب کنه

ممنم گفتم خودم 100شومیدم ب طرف

خانم من نمیتونم مثل شمابرخوردکنم و راحت توهین کنم لطفا اعصاب منو خوردنکنین

بله 

جریان چیه هر دوشنبه یا فقط فردا

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
چرا از ی دوروغگو میخواین راهنماییتون کنه؟؟ خیلی بده زود توهین میکنین برنامه رونصب میکنی کد دعوت من ...

من خودم نصب کنم به شوهرم میگم نصب کنم ۲۵۰ تومن منو بده😂😂😂

من با مال شما نصب کنم عزیزم ازکجا معلوم اون ۱۰۰تومنو بدی

راست میگی ببخشید بابت قضاوتم🙏