2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه ؟؟

3685 بازدید | 79 پست

من همیشه از دوران نوجوانی توی رویا پردازی هام میگفتم در آینده یه بچه بیشتر نمیخوام ، بعدها که ازدواج کردم با همسرم که درموردش حرف زدم اونم موافق بود ، سه سال بعد ازدواج بچه دار شدیم و بارداری و زایمان به شدت سخت و دشواری داشتم ، با اینکه قبلش هیچ بیماری و مشکلی نداشتم . چنان بهمون سخت گذشت که کلا تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم . من اسم بچه دوم میومد تن و بدنم میلرزید بیاد دردهایی که کشیدم (نمیگم چون نمیخوام آزرده خاطر بشید) ...  پسرم ۸ سالشه از سه چهار سالگی میگفت آبجی داداش میخوام ولی هر بار منصرف میکردم چون تصمیمم جدی بود ، اما حالا گاهی حس میکنم ظلم میکنم در حقش اگه در آینده تنها بمونه 🤔 همسرم از خانواده پر جمعیته و خودم تک دخترم و یه داداش دارم که خیلی کم میبینمش 💁🏻‍ همیشه میگفتم دوستان جای خواهر و برادر رو برای بچم پر میکنن اما هر چی میگذره به این نتیجه میرسم یا نباید بچه دار میشدم یا حالا که آوردم باید دوتا باشن 🥹🥹 (راستی خودم لیسانسه و خونه دارم و شغل همسرم آزاده ، خونه و ماشین در حد معمولی داریم خداروشکر)  همسرم چون برای بچه اول خیلی اذیت شدم الان مخالفه اما میتونم راضیش کنم ، لطفا راهنماییم کنید در این شرایط برای فرزند دوم اقدام کنم یا نه ؟؟؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دو تا بچه هم خوبی های زیاد داره هم اعصاب خوبی می خواد اگر واقعا حوصله داری بیار وگرنه فکر کنی دومی میاد اولی سرگرم میشه اینجوری نیست هر جفتشون وقت می خوان حوصله می‌خوان بیشتر از اینکه با هم باشند دعوا دارن ولی خودم که دو تا بچه دارم با این حال پشیمون نیستم خوبی هاست بیشتر اگر شرایط خوب باشه 

به نظرم یا نباید بچه دارشد یا اگه شدی دوتا باشن بهتره.فاصله سنی شون هم کم باشه بهتره.

دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم ، ولی خیلی سخته میترسم

دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم ، ولی خیلی سخته میترسم

فکرمیکنم چون یه بار تجربه شو داشتی بار دوم راحت تر بشه.البته خودم بچه ندارم چیزی که تواطرافیانم دیدم این بوده.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دقیقا عزیزم یا دوتا یا هیچی دختر اولی من با اومدن دومی شادتر شده هیچکس نه دوست نه دخترخاله پسرخاله ن ...

🥹 پسر من خیلی مهربونه و عاشق بچه هاس ، با هر بچه ای بازی میکنه و اگه حرف نزنه بازم از نگاهش معلومه همبازی میخواد

جمله‌ت دقیقا درست بود و قبلا از یه نفر دیگم شنیده بودم...

بچه یا هیچی یا دوتا!

واقعا اصلا نیاری خیلی بهتره تا یه دونه بمونه

بوه‌ی یکدونه میشه بلای جون پدرمادر و خودشم تنها و بی‌کس توی این دنیا

هنوز مونده تا فرداها شاهد دعوای زنوشوهرای تک فرزند و خانواده‌هاشون باشیم فقط بعلت عواقب همین تکفرزندی که خیلی چیزا رو یاد نگرفتن☺️

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

منم تو شرایط توام اسی،اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط😣

خیلی سخته بخدا ، اکثریت میگن بیار ولی میترسم از بارداری زایمان و دردهای بعدش