بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه من برام سوالهمثلا دختر بزرگ خونه اذیت بقیه کنید توی زندکی خودش خیانت و بد بختی میب ...
نمیشه گفت قطعی واسه همه هست بهرحال ازهر دستی بدی از همون دست پس میگیری دیگه چوب خدا صدا نداره ولی خب این دلیل محکمی نیست که اگر حتما مثلا خواهرتو اذیت کنی قطعا بچه بدی نصیبت میشه شاید اگر فرزند خوبی واسه والدین نباشی فرزند خوبی نصیبت نشه یا مثلا درحق یه غریبه ممکنه بدی کنی اینجور بشه منظورم اینه که اگه یکی رو به شکلی اذیت کنی دقیقا به همون شکل ممکنه به سرت نیاد ولی به یه شکل دیگه حتما ب سرت میاد دیگه
فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
الان من والدین رو کار ندارم مثلا اذیت پدر و مادر و.. رو نمیگم چون اونا شدید بخشنده ...
بله گفتم که ممکنه اونجوری هم بشه ولی به فرض شاید مثلا تو روابط عاشقی و ازدواجت تاثیر گذاره شاید نه روی بچت تاثیر بذاره شاید رو اون هم مثلا تاثیر نذاره ولی یه جای دیگه خدا به سرت بیاره ولی بهرحال هر بدی کنی به هرکی هم این دنیا تقاص میدی هم اونور به هر طریقی جواب باید پس بدی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
راست اش بگم حس میکنم خواهرم داره تقاص پس میده چون خیلی اذیت من و یکی دیگه خواهرم ک ...
تو چرا عذاب وجدان داشته باشی. خب دیگه اشکال ندارع شاید هم داره تقاصه یه گناه دیگه رو پس میده شاید هم اصلا تقاص نیست به امتحان الهیه. ایشالا که نفرین نکردی بعد هم بچه بودی از ته دل نبوده بعد اینکه به نفرین کردن نیست خدا جای حق نشسته اگ بخاد تقاص میگیره اگ نه نمیگیره زیاد نفرین تاثیر ندارم مخصوصا که بچه بودی و از ته دل نبوده الآنم ک میگی میبخشی دیگه خداهم اگ بخاطر تو باشه کوتاه میاد اگ دیگه شرایطش یه امتحان الهی باشه دیگه فقط خدا میدونه
1
5
10
15
20
25
30
35
40