2777
2789

گفتم تنها ملاکم همینه😏این یعنی تو زشتی دیگه ،خواستگار ابجیمه هر چی من میگم این هرمال نیست قبول نمیکنند ،گفته زن قشنگ دردسر داره جدا از اینکه به اجیم توهین کرده شکاکم هست به نظرم ،در حالی که اجیم قیافش خوبه ،حالا همش به کنار خود اسکولش شکل یوسف صیادیه اخه نکبت اصلا زن قشنگ به تو میدند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوسف صیادی پشت صحنش که خیلی خوشتپه و خوش چهره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عجب

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اجی کجاش خوشتیپه با اون مماغش

خداییش برو‌یه بار دیگه نگاه کن،رو پسر مردم عیب نذار😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب منظورش اینه زن معمولی میخاد راست میگه خب زن خوشگل دردسر داره چشن همه روشه

ببین به نظر من حتی اگه تفکرت اینه نباید بگی تو ذهنت داشته باشه،خواستگاری نباید بگی