2777
2789
عنوان

مامان بابام میخوان مال واموالشونو وقف کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 34 پست
واقعیت اصلا حرفم باهام نمیزنیم تامیام از مشکلاتم بگم میگه برو حوصلتو‌ندارم

ما هم داریم ی نمونه از اینا

پدرشوهرم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
دقیقا منم.. چون خاتواده مامانم خیلی بااصالت وخوبن  ولی مامانم چون بااین جلسه ایا نشست وبرخواس ...

حالا وقف که کرد بچه ش خودش و شوهرش آواره شدن گشنگی کشیدن میفهمع یه من ماست چقد کره داره

اخه اینقد  یه ادم( اونم تو  ایران) بی سیاست باشی فکر بچت نباشی بااین وضع تورم و گرونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با بابات راحتی باهاش صحبت کن درمورد نگرانیت وافکارت

کلا باهاش خیلی صمیمیم خیلی مهربونه

ولی دررابطه با ناامیدی آینده اینا باهاش حرف بزنم اصلا حرفمو قبول نمیکنه

متاسفانه مامانم خیلی روش سلطه داره

درواقع حرف بابام حرف مامانمه

وای مث مامان من تو این جلسات شست و شو مغزی میشن  مامانم مارو کلا فدای مسجد و جلساتش میکنه 😂😂

دقیقاااا وکلا هیچ حرف منطقی رو قبول نمکنن فقط هرچی این خانوم جلسه ایا بگن😑 

قشنگ من یه مدت بدبین شده بودم نسبت به دین

یک سوم اموال رو میتونن وقف کنن یا هر هزینه ای، بقیشو نه، شما وراث هستید میتونید امضا نکنید اگه تو وصیت نامه میخوان بنویسن....حدود30سال پیش مادر بزرگ مادریم اومد بابابزرگم رو تحت فشار گذاشت که به داییم بیشتر برسه...الان که هردو فوت شدن خاله ها و مامانم ناراضی داییم تک پسر بود

یک سوم اموال رو میتونن وقف کنن یا هر هزینه ای، بقیشو نه، شما وراث هستید میتونید امضا نکنید اگه تو وص ...

مرسی عزیزم گفتی🥲🤍

یعنی حتی خدای نکرده قبل فوتشونم اگر بخوان وقف کنن نیاز به امضای بچشونه؟

مثل همون خانومه که اموالشو بخشید ولی بچه های خودش مستأجر بودن 

درک این مدل آدما خیلی سخته 🫤🙎

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی