2777
2789

من دارم برق می‌خونم دانشگاه تهران مرکز (آزاد) حقیقتش خیلی رشته سنگینیه (حتی از چت جی پی تی پرسیدم سنگین ترین رشته چیه گفت برق 🤣)

زیاد موفق نبودم توی این سه سال. حقیقتش خوش هم‌ نمی‌گذره بهم در دانشگاه. دیگه حوصله و توان ادامه دادنشو ندارم. 

الان به نظرتون جمع کنم برم خارج (فقط تحصیلی می‌تونم برم برای لیسانس که خداد تومن‌ پول شهریه باید‌ بدم مثلا سالی دو سه میلیارد‌) 

یا این که برم‌پیش بابام کار کنم شرکت داره. یه درآمد خوبی هم میشه داشت ازش.

بیاید به دادم برسید مشورت بدید.

مرسی از همتون

به نام خدای رنگین کمان 🌈 

پیش بابات کار کنی  چند سال جلو می افتی

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا لیسانس اینجا بخون بعد برو پیش بابات کار کن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

برو پيش بابات كار كن بدون زبان و پول ك تحصيلي نميتوني بري 

آیلتسمو‌ گرفتم چهار ماه پیش ۷ هم شدم. پولم در حد یکی دو میلیارد میده ابوی ولی‌خب واسه خارج کمه باید کارم کنم. لامصبا دانشگاه هاشون خیلی‌گرونه حتی به پول خودشون.

به نام خدای رنگین کمان 🌈 

وقتی پدرت شرکت داره و میتونی درامدخوبی داشته باشی میخوای چیکار بری خارج تحصیل تو‌خارج هم که میگی  هزینه هاش بالاست و همینکه میگی درست خیلی سخته بری همونجا هم همینه دیگه 

چند سال پیش پدرت کار کن پولاتو جمع کن واسه ارشد برو

ممنوع الخروج میشم به خاطر سربازی

سربازی رو نمی‌خوام برم‌چون‌به هیچ دردم نمیخوره و نرفتنش به جز خروج از کشور مشکلی برای شخص من ایجاد نمی‌کنه.

به نام خدای رنگین کمان 🌈