2777
2789
عنوان

آرایش من توی خونه و اداره!

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 44 پست

ولی منم همینم... سرکار کلا بدون ارایش، یه ضد آفتابم نمی‌زنم

بعد تا میام خونه سایه رنگین کنونی با یه رژ جیغ میزنممم 🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط منم که نه آرایش میکنم نه بلدم نه وسایلشو دارم الان آرایشی که شما گفتی برای سرکار انجام میدی برای من حکم آرایش عروسی رو داره که اونم خودم بلد نیستم باید یکی برام انجام بده🤣🤣🤣

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

اسی یه پد کرم بزار جیبیت بکش روصورتت یا اگه نشد برو دستشویی با دستمال مرطوب پاک کن دوباره کرم بزن که تازه بشه کرمت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
متریال مصرفیت خوب نیست اگه برند خوب استفاده کنی هرچقدر تثبیت بشه قشنگترم میشه

مشکل پوستمه شاید که چربه شدیدا 

ضد افتاب لافارر میزنم .رنگش خیلی خوبه ولی برق میفته

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
اسی یه پد کرم بزار جیبیت بکش روصورتت یا اگه نشد برو دستشویی با دستمال مرطوب پاک کن دوباره کرم بزن که ...

مگه این کارو بکنم 

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
مشکل پوستمه شاید که چربه شدیدا  ضد افتاب لافارر میزنم .رنگش خیلی خوبه ولی برق میفته

عزیزم مناسب پوستت نیست عوضش کن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️