2777
2789
عنوان

آرایش من توی خونه و اداره!

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 44 پست
تو محل کار اوم له میشه ارایش نکنی بهتر فقط ضد افتاب برن و ی برق لب خلاص

من دوره کامل آرایشگری رفتم و یه سال آرایشگاه داشتم . اینا رو که گفتم طوری میزنم که همکارام همیشه با تعجب میگن تو کجا آرایش میکنی!

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

اصلا آرایشم مشخص نیست

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوره کامل آرایشگری رفتم و یه سال آرایشگاه داشتم . اینا رو که گفتم طوری میزنم که همکارام همیشه با ...

منطورم اینه عزیزم که خود همون مواد رو صورتت 

صورتت خستهومیکنه برمیکردی خونه بد شکل شدی ..بعد صورتت میسوری شاداب میشه خوجل میشی

منطورم اینه عزیزم که خود همون مواد رو صورتت  صورتت خستهومیکنه برمیکردی خونه بد شکل شدی ..بعد ص ...

دقیقا 

خوب چیکار کنم ؟

نمیدونم عادته ...چیه ....سخته برام خیلی ....آرایش نکنم

یه نطرم ی ضدافتاب فقط بزن اونم رنگ دار نباشه رنگ‌صورت باشه و دنبال خودت ببر محل کار کاها تجدید. کن. ...

اینم امتحان میکنم ممنونم

اسی هر روز ژل ابرو میزنی ابروهات نمیریزه؟ آخه میگن ژل ابرو باعث‌ریزش موی ابرو میشه مارک ژل ابروت‌چی ...

نه والا ابروهام  پره . الان دم دستم نیست . از دی جی کالا گرفتم. . کاسه ای بود . 

عزیزم بی بی یا سی سی کرم فارماسی بخر عالیه

مممنونم.  تو فکرش هستم.  همکارام همه فارماسی میزنن