2777
2789
نه بزار برم سرچ کنم ببینم چیه

سه روز در سال هست که میگن فالگوشی‌ کنی جواب درست میشنوی

شب چارشنبه سوری‌ شب عید قربان و اون یکی شبو‌ یادم نیست😂

من عید قربانو‌ قبول ندارم چون همه میدونن اون شبو‌ و حواسشون‌ به حرف زدنشون هست! جواب درستو‌ از کسی که خبر نداره نیت کردی باید بگیری

مثلا سوال میپرسی آزمون قبول میشم بعد یکی جوابتو میده و دقیقا همون میشه جوابت 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسناک نیست ولی میگم،دیشب که خونه تنها بودمو تو اتاق خواب بودم دیدم یه صدایی میاد اول فکر کردم توسترم خاموش شده الارام خاموشی اونه ولی بعد دیدم هودی که چندماهه روشن نمیشه روشن شده و هی درجه‌ش تغییر میکنه😑😂هیچی دیگه تا صبح بیدار موندم

شب تک و تنها بودم 

طرفای ساعت یازده بود 

رفتم اتاق و چراغو خاموش کردم و رفتم زیر پتو همش حس میکردم کسی تو اتاق هست و زل زده بهم جرعت نگاه کردن نداشتم هوا بشدت گرم بود و خیس عرق شده بودم 

چشامو بسته بودم که یه صدای خشششش اومد انگار یکی از عروسکا افتاد و قلبم داشت تالاپ تولوپ می کرد که دوباره….تکرار شد 

اینبار صدای خش خش چیزی هم همراهش بود و داشت نزدیک و نزدیک تر میشد و این من بودم که داشتم سکتههه میکردم 

فکر میکنید چی بود؟

بلههه بابام بود که خش خش عصاش میومد و اومده بود تا به من سر بزنه که اتفاقی یکی از عروسکا میوفته و چیزی نمیگه چون فکر کرده من خواب بودممم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
وییی کاش زودتر میفمیدممم🥲😂

فردا شب عید قربانه‌ دیگه👽

فقط جایی برو که مردمش‌ عادی حرف میزنن و از فالگوشیت‌ خبر ندارن 

اما برای ۴ شنبه سوری رد خور نداره به شرط اینکه تقدیرش‌ رقم خورده باشه ها بعضی مسائل هستن عاقبتشون‌ حتی رقم نخورده

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

من پارسال پیارسال خیلی دوس داشتم جن ببینم عاشق جنا بودم که یه شب خیلی التماس کردم که بیان و من ببینمشون صبح پاشدم برم مدرسه دیدم روبروم میگه سلام اومدم 

ببینید من یه جیغی زدم از ترس که لال شدم تا دوساعت و بزور زبونم باز شد که بگم چی دیدم😂😂

یبارم تو خونه تنها بودم داشتم فیلم میدیدم قشنگ با صدای نامزدم داد زدن گفتن داری چیکار میکنننییی یعنی قلبم ریختااااا 

فردا شب عید قربانه‌ دیگه👽 فقط جایی برو که مردمش‌ عادی حرف میزنن و از فالگوشیت‌ خبر ندارن&nbs ...

مثلاا نیت خاصی نباید کرد؟همینجوری شب با خودت یه چیز میگی یه نفر از اعضای خانواده غیر مستقیم حواب میگه؟

نور و عشق الهی جاریست✨