2777
2789
عنوان

پیغامی از طرف خدا

178 بازدید | 24 پست

پیغامی از طرف خدا؛ 

نه این که بخوام ته داستان رو لو بدم بی مزه بشه ها 

،نه! 

ولی تهش همه چی درست میشه !

من درستش میکنم

دگر بعد تو حال خوش ممنوع، زندگی ممنوع، عاشقی ممنوع🖤🖤🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین 

خدایا توکه میدونی من جز در خونت در دیگه بلد نیستم بزنم 

تورو به مهربونیت قسم منو دست خالی و دلشکسته از در خونت نرون 

خدایا من به همه پز خدا بودنت و میدادم منو اینجوری تک و تنها رها نکن 

خدایا من پا تو راه راست گذاشتم که تو پشت و پناهم باشی دلمو نشکن 

من راضیم به رضایت 

من بنده دلشکستتت محتاج یک نگاهتم 

هر کس خاست یه آیت الکرسی برا خوب شدن شوهرم بخونه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

معین خیلی قشنگ گفته؛

گفتم که خدا عزیز ترینه 

نازش بکشیم که نازنینه

باز رد میشه ابر پاره پاره 

مهتاب میادو ماه و ستاره 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
میشه محاله نشه ولی کِی ؟؟؟دست اونه و اینه که ما آدمها ناامید میشیم و ناامیدی مانع استجابت دعاست

من امروز خیلی گریه کردم 

چند تا کار بهم گره خورده ،نه کارای الکیا کارای سنگین و بزرگ 

ازدواج خودم و جدایی والدینم و کنکورم وهمه در یک زمان 

نگرانم 

واسم دعا کن

آمین  خدایا توکه میدونی من جز در خونت در دیگه بلد نیستم بزنم  تورو به مهربونیت قسم منو د ...

خدا هر چی آرزو داری بهت عزیزم 

دگر بعد تو حال خوش ممنوع، زندگی ممنوع، عاشقی ممنوع🖤🖤🖤🖤🖤
خدا هر چی آرزو داری بهت عزیزم 

ممنون عزیزم 

اگه خواستی منو مهمون یه آیت الکرسی کن 

دلم اونقدر گرفته شب و روزم شده یکی 

دارم تو غربت و این درد جون میدم 

برا شوهرم دعا کنن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا