2777
2789

نه اصن 

بدتر میشی چون ای یو دی خودش عفونت میاره 

از دکتر پرسیدم اون گفت آیو دی بزاری هر ماه اینجایی 

درضمن عنبر نسا استفاه کن خوب میشی لباس زیر نپوش بدنت خشک نگه دار 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه اصن  بدتر میشی چون ای یو دی خودش عفونت میاره  از دکتر پرسیدم اون گفت آیو دی بزاری هر ...

دکتر الکی گفته ، من دو تا ۵سال تا حالا آیودی گذاشتم ، یکبار هم دکتر نرفتم تو این ۱۰ سال ، مگر اینکه چندماهیه قبل و بعد پریودی یکم لک بینیم بیشتر شده ، که دو ماه پیش رفتم دکتر و دارو داد ، ازجهت عفونت هم ، ۳سال پیش خارش داشتم ، که از داروخونه لاکتوفوم گرفتم و خوردم و خوب شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر الکی گفته ، من دو تا ۵سال تا حالا آیودی گذاشتم ، یکبار هم دکتر نرفتم تو این ۱۰ سال ، مگر اینکه ...

ولی اکثرا مشکل پیش میاد عفونت میگیرن خودمم ۱۴سال پیش گذاشتم دقیقا هرماه عفونت آخرم دیگه قارچی شد رفتم دکتر درآوردم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ولی اکثرا مشکل پیش میاد عفونت میگیرن خودمم ۱۴سال پیش گذاشتم دقیقا هرماه عفونت آخرم دیگه قارچی شد رفت ...

واقعا ؟ چه بد عزیزم ،  من خداروشکر مشکل خاصی نداشتم ، غیر از لک بینی که چندوقتیه دچارش شدم 

واقعا ؟ چه بد عزیزم ،  من خداروشکر مشکل خاصی نداشتم ، غیر از لک بینی که چندوقتیه دچارش شدم  ...

اره خیلی بد بود 

اره خیلی بد بود 

لاکتوفوم تو خونه داشته باش ، پروبیوتیکه ، مفیده ، من هروقت خارش میگیرم ، ۳_۴روز ، روزی یه دونه کپسول لاکتوفوم میخورم خوب میشم ، از دکتر هم پرسیدم ، گفت ضرر نداره ، خیلی هم خوبه

لاکتوفوم تو خونه داشته باش ، پروبیوتیکه ، مفیده ، من هروقت خارش میگیرم ، ۳_۴روز ، روزی یه دونه کپسول ...

مرسی گلم حتما میگیرم 

البته از وقتی جلوگیری طبیعی داریم خبری از عفونت نیست چند ساله ندارم دیگه