2777
2789
عنوان

وگن بودن 🫠🌱

382 بازدید | 20 پست

خب من به مدت ۳ سال وگن بودم و میتونم بگم بد ترین و غیر قابل جبران ترین کاری بود ک کردم سال اول همچی خیلی اوکی بود ولی سال دوم و سوم سیستم ایمنی بدنم ک به فنا رفت کلی درد و مرض پوستی معده درد و ریزش مو ام گرفتم و اینجوریه ک الان با یه سرماخوردگی ساده ۲ هفته درگیرم منی ک قبلا شاید سالی یبار سرما میخوردم الان هر ماه تقریبا مریضم هیچ وقت امتحانش نکنید اگه ام کردید بلند مدت نباشع در کنار گوشتخواری گیاهخوارم باشین 🤧

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

حیوانات برای پیشرفت و زندگی انسان آفریده شدن ولی توی مصرفشون زیاده روی نکنید و با حیوانات مهربون باشید.

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا شما اصولش رو رعایت نکردی 

برنامه و رژیم غذایی از پیجای نسبتا معتبر و مرجع توی اینستا گرفتم .... شایدم واقعا با بدن من سازگار نیست 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
۲۲ ساله فتوسنتز میکنم

عالی 😂😶

برنامه و رژیم غذایی از پیجای نسبتا معتبر و مرجع توی اینستا گرفتم .... شایدم واقعا با بدن من سازگار ن ...

دقیقا...هر کسی نمیتونه وگن باشه ..ولی همین که تجربه ش کردی حس خیلی خوبیه چون ارتعاش بدن و روحت بشدت بالا میرع 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
۱۲ سال گیاهخوارم ، سالی یک بار بمدت ۴۰ روز هم خام گیاهخواری میکنم خوشبختانه همیشه چکاپ میرم و هیچ مش ...

شایدم با بدن من سازگار نیست 

۱۲ سال گیاهخوارم ، سالی یک بار بمدت ۴۰ روز هم خام گیاهخواری میکنم خوشبختانه همیشه چکاپ میرم و هیچ مش ...

علت گیاهخواری تون چیه 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اعتقاداتم

نسبت به حیوانات ؟

برنامه و رژیم غذایی از پیجای نسبتا معتبر و مرجع توی اینستا گرفتم .... شایدم واقعا با بدن من سازگار ن ...

هر وعده تو غذا هات مغز ها رو داشتی 

ارده و کنجد و پروتئین های گیاهی ؟؟

یا فقط گوشت رو حذف کردی؟

اطرافیان من وقتی گیاهخواری میکنند فقط سبزی و میوه میخورند

خوب معلومه بدن کم میاره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
علت گیاهخواری تون چیه 

برای خود من اینجوری بود که دلم نمی‌خواست جون یه موجود دیگه رو بگیرم بعد بپزم یا سرخش کنم و بخورم

هنوزم همینطوریه واقعا مشکل دارم با این موضوع 

ولی خب به اجبار میخورم دیگه