2777
2789
عنوان

وگن بودن 🫠🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 20 پست
هر وعده تو غذا هات مغز ها رو داشتی  ارده و کنجد و پروتئین های گیاهی ؟؟ یا فقط گوشت رو حذف ...

میوه،سبزیجات،پروتئین های گیاهی،غلات،سویا و ... رو جایگزین گوشت کردم 

حتی هات داگ و همبرگر وگن هم می‌خوردم 

ولی خب با بدنم سازگاری نداشته انگار 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
برای خود من اینجوری بود که دلم نمی‌خواست جون یه موجود دیگه رو بگیرم بعد بپزم یا سرخش کنم و بخورم هن ...

منم مدتی وگن بودم فقط و فقط بخاطر اینکه حیوانات زجر نکشن ..حتی لبنیات هم مصرف نمیکنم مگر اینکه از گاوهای توو روستا باشع که آزاد هستن نه صنعت دامداری ..صحنه هایی دیدم که چطور با گوساله ها رفتار می‌کنند زجرآور و نفرت انگیز .. 

بعد مدتی بخاطر کم خونی مجبور شدم گوشت مصرف کنم اونم فقط گوشت سفید ..نمیخام بدن من گورستان حیوان زجر کشیده باشه .روح بزرگی داری 😘

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مدتی وگن بودم فقط و فقط بخاطر اینکه حیوانات زجر نکشن ..حتی لبنیات هم مصرف نمیکنم مگر اینکه از گا ...

دقیقا منم همینطور 🫶

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

تو بدن ظریفی داری و ضعیف..رویاپردازی و مهربون...برای خودت یه عالم خیالی داری ..جهان رو طور دیگه ای میبینی ..اکثرا دست و پات سرده و فشارت پایین...باید اگه گوشت هم نمی‌خوری از پروتیین گیاهی استفاده کنی ..جسم سالم هم در کنار روح سالم نیازه ..گوشت سفید هم میتونی مصرف کنی قسمت ران ..هرچند پرنده ها هم گناه دارن ولی کمش ...چاره ای نیست .

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
تو بدن ظریفی داری و ضعیف..رویاپردازی و مهربون...برای خودت یه عالم خیالی داری ..جهان رو طور دیگه ای م ...

مرسیییی

ولی از کجا فهمیدی 🫠

مرسیییی ولی از کجا فهمیدی 🫠

قبلا توو یه تاپیک درخواست داده بودی عکست یادم موند ..دیگه گفتم تاپیک خودته جواب بدم