2777
2789
عنوان

بگید چیکارکنم سر اسم بچمون به توافق نمیرسیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

حق داری فرزانه افتضاحه اسمای دیگه پیشنهاد بده مثلا حسنا نورا  حتی زهرا قشنگ تر از فرزانست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حانیه قشنگه لقب حضرت زهراست

اخه هانیه و حانیه ی اوا دارن ولی نگارششون فرق داره

و صدالبتع معنی شون. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من گوگل کردم ولی شما دیگه انقدر حرف نزن

دو تا کتاب بخون   حتی صحبت کردن هم بلد نیستین متاسفانه 

ریپ نزنین 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

حورا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

آلا

دانشگاه هم نرفتی؟  دو تا کتاب نخوندی؟

شما الان به کجا استناد کردی ؟ حتی توی قران هم به معنی آزاد و بی قید و بند هست و مقابل گرفتار. بستگی به ذهنیت طرف داره که منظور از آزاد و بی قید و بند ، بی بندوباری و بندگی نکردن از خدا تلقی بشه. حتی اینکه میگن اسم شیطانیه ک مانع بیدار شدن برا نماز صبحه هم مزخرفه. فاز فیلسوف گرفتی چرا😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡