2777
2789
عنوان

دلم برا اکسم تنگ شده🙂

221 بازدید | 9 پست

واقعا دلم براش تنگ شده غید همه رو زدش بخاطرش اینقدر حالم بده:)

ما تو یه اکیپی هستیم جفتمون

بعد مثلا یه چیزی میگم ریپ میزنه وای وقتی ریپ میزنه چ ذوقی میکنم

دو شب پیش از بلاکی درم اورد🙂🙂چ ذوقی کردم

ولی میدونم منو نمیخواد:)

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز این خوبه من اکسم بخاطرش شبا بیدار میموندم زنگ بزنه یا پیام بده اینقد بخاطرش گریه کردم مثلا یه روز اومد گفت میخام خودکشی کنم نمیدونی اصلا بدنم می‌لرزید اینکه گذشت ولی یه هفته پیش پیام داد گفت من یکی دیگه رو دوست دارم به همین راحتی:)

نور و عشق الهی جاریست✨

شاید بهت اینجوری بگم ناراحت شی ولی به هر حال میگم 

پسری که این کارو میکنه داره تو اب نمک میخوابونتت ببینه اگه کسی بیشتر از تو سود نداشت برگرده پیشت. کسی که بخوادت یه لحظه هم ولت نمیکنه یا کاری نمیکنه ناراحت شی. هر چی زودتر ازش دل بکنی به صلاح خودته

Family isn’t who you born with,it’s who you die for💚
باز این خوبه من اکسم بخاطرش شبا بیدار میموندم زنگ بزنه یا پیام بده اینقد بخاطرش گریه کردم مثلا یه رو ...

منم همینجوریم:)

شاید بهت اینجوری بگم ناراحت شی ولی به هر حال میگم  پسری که این کارو میکنه داره تو اب نمک میخوا ...

نه چرا ناراحت بشم حقیقت گفتی:)