2777
2789
عنوان

نفقه ؟؟

431 بازدید | 46 پست

من شوهرم هیچ پولی نمیزاره توی خونه 

اگر هم  پولی کسی بهم هدیه بده تا از من نگیره  ول نمیکنه ؟میخوام برم تقاضای نفقه کنم   میشه راهنمایی کنید 

اگر چیزی پیامک کنم از ۲ تا یکیشو میخره 

یعنی من اگه بخوام با اتوبوس واحد هم جای برم پول توی کیفم  نیست 

بهش میگم میگه زنگ بزن خودم میام میبرمت 

یعنی اگه توی خیابون دخترم بگه آب برام بخر پول نیست توی کارتم یا کیفم  

هزار بار با محبت با هر زبونی که شده بهش گفتم  

ولی دیگه خسته شدم 

نه اینکه بگی نداره

یکبار دخترم میخواست بره اردو من دقیقا ۹۰ تومن توی کیفم بود 

گفت من پول ندارم که ندارم که ندارم من رفتم برای دختر خرید کردم آمدم 

همون  دقیقه یک نفر بهش زنگ زد ۲ میلیون زد به حسابش

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارانتو جدا کن بازم بهتر از هیچیه

❣  سلام برشهید مظلوم شهید رئیسی که مثل شهید بهشتی اهانت جاهلین ودنیا پرستان را تحمل میکرد وبزرگوارانه جوابشان رانمیداد ❣                                    🇮🇷 سردار دلها وسید دلها دوافتخار وقهرمان ایران هرگزفراموشتان نمیکنیم🇮🇷                                      🌷🌷🌷سخنان رهبرم همیشه زیبا وکوبنده است وقتی میگوید اسرائیل ۲۵سال آینده رانخواهددید پس قطعا همینطور است...ان شاءالله🌷🌷��🌷🌷🌷🌷🌷�🌷          #ایران سرفراز                            .                                                                            .                                                                                                             ( اگه جواب ریپتو ندادم بدون اصلا بازش نکردم چون درحدم نیستی همون جوابی که بهت انداختم کافیه برات)                                          

نمیتونی خودت خیاطی چیزی بکنی و درآمد داشته باشی؟

اینطور آدما درست بشو نیستن 

پس خودت باید یکاری کنی تا به درآمد برسی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نمیتونی خودت خیاطی چیزی بکنی و درآمد داشته باشی؟ اینطور آدما درست بشو نیستن  پس خودت باید یکا ...

ارثی هم که بهم رسید ازم گرفت  فکر میکنی اگه درآمدی داشته باشم میزاره دستم بمونه

ارثی هم که بهم رسید ازم گرفت  فکر میکنی اگه درآمدی داشته باشم میزاره دستم بمونه

وای خدای من🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی اگ تولد اون باشه یا روز مرد هیچووقت هیچی نمیخری؟ منم مشکل تو رو دارم ولی نه به این شدت

اکثرا هیچ پولی ندارم که بخوام بخرم

مگه میشه

یکم درد سر داره که شاید موجب اوقات تلخی هم بشه ولی دیگه اگه شوهرت شورشو دراورده وهیچ پولی نمیده میتونی بری دادگاه حکم بد سرپرستی بگیری دادگاه نامه میده به فرمانداری واز اونجا به پلیس+۱۰ ویارانتون جدامیشه

❣  سلام برشهید مظلوم شهید رئیسی که مثل شهید بهشتی اهانت جاهلین ودنیا پرستان را تحمل میکرد وبزرگوارانه جوابشان رانمیداد ❣                                    🇮🇷 سردار دلها وسید دلها دوافتخار وقهرمان ایران هرگزفراموشتان نمیکنیم🇮🇷                                      🌷🌷🌷سخنان رهبرم همیشه زیبا وکوبنده است وقتی میگوید اسرائیل ۲۵سال آینده رانخواهددید پس قطعا همینطور است...ان شاءالله🌷🌷��🌷🌷🌷🌷🌷�🌷          #ایران سرفراز                            .                                                                            .                                                                                                             ( اگه جواب ریپتو ندادم بدون اصلا بازش نکردم چون درحدم نیستی همون جوابی که بهت انداختم کافیه برات)                                          
یکم درد سر داره که شاید موجب اوقات تلخی هم بشه ولی دیگه اگه شوهرت شورشو دراورده وهیچ پولی نمیده میتو ...

ممنون از  راهنماییتون