2777
2789
عنوان

قبول شدم خوشحالم ننهه😍😂

387 بازدید | 19 پست

مشاور گف قبول میشی نظر شما چیه

رشتم انسانی منطقه ۱ بومی تبریز 

رتبه ۷۵۷۶

دانشگاه سراسری تبریز روزانه یا شبانه حسابداری میارم؟ 

چی میارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس و دانشگاه پولی توش نیس ،کنارش یا هنر و کسب و کار یاد بگیرین ک بعدا پشیمون نشید سنتون رفت بالا

به امثال این کامنتا هم توجه نکن درکنار موفقیتت🥱❤️

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

موفق باشی انشاالله میاریمن و دوستم دانشگاه زنجان بودیم سال ۹۹ دوستم ۵ هزار حسابداری شبانه و ۳ هزار ر ...

هردوتون راضی هستین؟ من سال بعد کنکور دارم اما هنوز نمیدونم چی میخوام🥲

یه روز خوب میاد.
درس و دانشگاه پولی توش نیس ،کنارش یا هنر و کسب و کار یاد بگیرین ک بعدا پشیمون نشید سنتون رفت بالا

اتفاقا رشته خوبی بخونی خیلی پول بیشتری توشه مثل دندون پزشکی یا مهندسی صنایع 

ما درس خوندیم والا پول هم توش بوده ولی خیلی درس خوندن میطلبه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

به امثال این کامنتا هم توجه نکن درکنار موفقیتت🥱❤️

منکه نگفتم درس نخونه ،گفتم کنارش هنر هم یاد بگیر.. بنده رتبه صد کاردانی و هشتصد کارشناسی کامپیوتر بودم دانشگاه دولتی. الانم برنامه نویسم و حقوقم از همه کارمندای بخش خصوصی هم بیشتره ،اما کار کردن برای خودت چیز دیگه س. یسری مشاغل با زحمت خیلی خیلی کمتر پول زیادی در میارن ولی من حسابی خسته و فرتوت میشم