2777
2789

خانم های با تجربه و سیاست دارم خواهش میکنم بیاااید😭😭

من عقدم . نامزدم قبلا خیانت کرده بود با یه زن بیوه که دوتا بچه داشت و از نامزد منم ۶ سال بزرررگ‌ تر بود 

از دوران مجردیش باهم دوست بودن 

و اینکه بعدا متوجه شدم زنه نامزدمو تهدید میکرده ...

خلاصه بعد چند ماه نامزدم اومد سمت من هر روز خونمون ریش سفید آوردن و هر روز پدر مادرشو می‌آورد میگفت انسان اشتباه میکنه من سرم به سنگ خورده متوجه هستم اشتباه کردم 

خلاصه چند بار قسم خورده گفته‌ به روح داداشم به جون مادرم به مرگ مادرم و حتی خودش تو خونمون وضو گرفت دست رو قرآن گذاشت قسم خورد تا آخر عمر همچین کاری رو نمیکنه و و خوشبختم میکنه 

خلاصه فهمیدم که زنه رو ول کرده 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

حالا ماجرا اینه که اون زنه ول کن نیست من شماره زنرو دارم اون زنه ام شماره منو داره 

هر روز:بیو گرافی میزاره میگ تو هیچوقت خوشبخت نمیشی تو هیچوقت زندگیت‌ خوب نمیشی هوی نجس با خودت هستم تو نمیتونی مارو از هم جدا کنی 

یروز میزاره ما نقشه داریم 

یروز عاشقونه 

یروز میزاره برو حرفاشو باورنکن‌ بری خوشبخت تری من دلم برات میسوزه یچیزی میدونم میگم 

کلا انگار روانیه یکاری داره میکنه من و از شوهرم جدا کنه

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

بعد خانمای عزیز من اصلا سیاست ندارم نمیدونم باید با شوهرم چطوری رفتار کنم که قشنگگگ‌ وابسته من شه دوستم داشته 

دوستم داره ها منظورم اینکه که نتونه ولم کنه 

چون من سیاست ندارم نمیدونم چیکارا کنم 

ولی اون زنه بیوه خراب بشدت سیاست داره 

تاره قیافه هم نداره شبیه میمونه من از همشون سر ترم‌ حتی جاریم و خواهر شوهرم ولی سیاست ندارم بلد نیستم که چطوری شوهرم و تو دستم نگه دارم ولی نامزدمن برعکس من پشت تلفن قشنگ قربون صدقه میره من جز عزیزم چیر دیگه نمیتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. دلم خیلی صافه بشدت دل نازکم 

من کسی رو از هم جدا نکردم من خودم ۱۷ سالمه 

نامزدم. به خواسته خودش اومده خاستگاری من 

و بعد هم خیانت کرد 

بعد که قسم خورد و... دست رو قرآن گذاشت و الانم تموم روزشو‌ با من میگذرونه‌ هر روز خونمون باهام خوبه خیلیی تند تند زنگ میزنه حتی قسم خورد ک دوستم داره

بعد من موندم اون زنیکه اشغال خجالت نمیکشه؟ دوتا بچه هم سن مم داره تازه همه محلمون‌ میشناسش‌ زن خرابیه .....

بعد حتی خود نامزدم گفته بود زنه با مردا....‌

‌کاری ندارم 

بعد زنه هی بیوگرافی میزاره نفرین میکنه میگه تونمیتونی جدامون‌ کنی چون ما دلمون باهمه 

بعد هر سری بیوگرافی میزاره من خیلی حالم بد میشه و اخلاقم با نامزدم بد میشه ولی خدایی نامزدم آدم شده پی به اشتباهش برده بلاخره جوون‌ بوده‌ ونادان‌ و... کاری ندارم 

ولی زنه اونطوری میزاره من اعصابم خورد میشه میگم نکنه بره دعا بزنه یا کاری کنه جدامون کنه منو شوهرم و

عزیزم مقصر اون خانوم نیست همسر خودته.تا کسی نخواد وارد رابطه نمیشه.خودتو گول نزن.به زور که باهاش نبوده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بعد خانمای عزیز من اصلا سیاست ندارم نمیدونم باید با شوهرم چطوری رفتار کنم که قشنگگگ‌ وابسته من شه دوستم داشته 

دوستم داره ها منظورم اینکه که نتونه ولم کنه 

چون من سیاست ندارم نمیدونم چیکارا کنم 

ولی اون زنه بیوه خراب بشدت سیاست داره 

تاره قیافه هم نداره شبیه میمونه من از همشون سر ترم‌ حتی جاریم و خواهر شوهرم ولی سیاست ندارم بلد نیستم که چطوری شوهرم و تو دستم نگه دارم ولی نامزدمن برعکس من پشت تلفن قشنگ قربون صدقه میره من جز عزیزم چیر دیگه نمیتونمم