2777
2789

دوستت داره مست بوده احتمالا پیم داده بعد پاکیده، بازم میاد سراغت ، اما تو بنویس کاش میدونستی برنامه من  جوریه پاک کنی هم نمیشه!!!  اینو بنویس و هیچی نگو تا اعتراف کنه و توضیح میده اینجوری

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد قبول میشی فک کنم تا الانم فهمیدی قبولیتو

سلام خوبین میشه سوالمو جواب بدین؟
آزمونی که دادم و منتظرم که جوابش بیاد
بنظرتون قبول میشم یا نه ؟ اگه نه ؛ بالاخره کِی قبول میشم؟

امتحان کنسل شد افسر نیومد  هفته دیگه شنبه باید امتحان بدم بنظرت قبولم هفته دیگه

اره حتما قبولی، حیف کاش امروز امتحان میگرف مطمعن بودم ک قبول میشی عب نداره هفته بعد میشی 

یه سوال دیگه که دارم ممنون میشم جواب بدی اکسم برمیگرده؟ سجاد دوسم داره ؟

اونی که دوسش داری ارزش عشق تورو نمیدونه ، بیاد هم بخاطر اینه که نبودنی جات خالیه براش میاد و درجا که ارضا شد وجودش از تو باز میره باز میاد ، اما در کل تونستی خیلی سفت جوابش رو بده بگو خواستگار دارم و از زندگیم فاصله بگیر چون اهل ازدواج نیست فکر و ذهنتو درگیرش نکن لیاقت تو بیشتر از ایناس ، هرچند نمیگم بد هستا اماا برا هم ساخته نشده این روحیاتتون متفاوته تو وابسته شدنی هرلحظه میخای پیشش باشی اون ولی دلش که تنگ شد میاد و بعد میره مث تو نیس

اونی که دوسش داری ارزش عشق تورو نمیدونه ، بیاد هم بخاطر اینه که نبودنی جات خالیه براش میاد و درجا که ...

ممنون گلم این اکسم هست که واقعی گفتی 

ولی کسی که الان تو زندگیمه سجاد اون چی حست نسبت بهش چیه

خیلی دوست دارم جوابت بشنوم چون به من کمک میکنه 

قربونت بشم من مهربونم ، دوستت داره چون مهربونی چون دل شکستن بلد نیستی اما توی فامیل یا اطرافیانتون کسی هست که اهل جادو و دعا اینا باشه؟ از روی حسادت بخان بختت رو ببندن یا بد بگن پشتت ؟؟ آخه میدونی چجو حسی دارم بهت؟ انگار همه دوستت دارن میخان تورو اما یه مانعی نمیزاره خانوادت و خودت و اخلاقت و مالی و همه چی خوبی ایرادی نداری اما میتونی به یه سیدی کسی بگین تا دعایی که برات گرفتن باطلش کنه و خودتم حرز امام جواد بنداز دستت تو خودت حوش قلبی اما بدخواهات زیادن جلوت میگن فداتشم پشتت حسادتت رو میکنن اینا باعث میشه تو همش حس ناامیدی کنی و فکر کنی مشکلی داری که تورو نمیخان 

ممنون گلم این اکسم هست که واقعی گفتی  ولی کسی که الان تو زندگیمه سجاد اون چی حست نسبت بهش چیه

یه پسری میاد تو ذهنم اما نمیدونم اونه سجاد یا ن ؟ یه پسری با قد متسط و لاغر زیاد لاغر نه ها متوسط با موی مشکی و یکم حالتدار و چهره جذاب و چش وابرو مشکی ، همچین چهره ای میاد تو ذهنم که تورو دوست داره اما خب بالا هم گفتم ی مشکلیه این وسط نمیزاره که بهم برسین