2777
2789
عنوان

توروخداااااااا کمک کنید 😭😭😭😭

306 بازدید | 18 پست

کلافه و درمونده شدم ، نمیدونم سر پسرم چرا اینقد درمونده نبودم.

بحث از شیر گرفتن دخترمه ۲۳ ماهمه شیردهی رو خیلی کم کردم فقط شده موقع خواب ظهر و خواب شب . حالا نمیدونم اونم چجوری قطع کنم به هییییییچ روشی نمیخوابه 

هر روشی بگید امتحان کردم جواب نمیده اینقد جیغغغغ میکشه تا خودشو میزنه و  بیهوش میشه

پستونکم شش ماه پیش یهو کنار گذاشت و نمیخوره

توروخدا کمک کنید چجوری بخوابونمش 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سر سینه ت مو بچسپون 

تا میتونی اب میوه بده تا بخوابه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه جا گفتی دخترم به جا گفتی پسرم  دختر یا پسر بالاخره ؟

نوشتن سر پسرم درمانده نبودم الان سر از شیرگرفتن دخترم کلافه م

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
داره میگه سر پسرم اینقدر درمونده نبودم چه ربطی داره

🥲😁😁😁😁

نوشتن سر پسرم درمانده نبودم الان سر از شیرگرفتن دخترم کلافه م

آهان خوابالو بودم خوب ندیدم 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

دوست عزیز بدون عجله و با صبوری به تدریج و آرام آرام زمان رو کاهش بدید، و نیز براش با زبان کودکانه توضیح بدید که بزرگتر شدی و نیاز نداری، لطفاً از روشهای غیر علمی مثل تلخک و چسب و ...استفاده نکنید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
از ی مشاور کمک بگیر.  مشاور کودک و نوجوان.  اصلا هم تلخک و چسب و فلفل نزن ب سینت، از نظر ...

چسب زدم میگم اوف شده نمیخوره ولی نمیخوابه جیغ میزنه کلافه میشه یعنی مقاومت کنم تا بیهوش شه ؟

دوست عزیز بدون عجله و با صبوری به تدریج و آرام آرام زمان رو کاهش بدید، و نیز براش با زبان کودکانه تو ...

انجام دادم کتاب خوندیم قصه گفتم حتی بصورت نمادین عروسکش رو‌روی پام خوابوندم ولی باز تا سی ثانیه سینه مو نمکه نمیتونه بخوایه😫😫