2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 66 پست
این تحفه رو از کجا پیدا کردی مهرت حلال جونت آزاد هنوز سن کمه متوجه نمیشی سنت بره بالا تازه میفهمی زن ...

بگم چی

دعام کن 💗

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
لفظی میگه دوست دارم گاهی وقتا ولی نشون نمیده اصلااااا  اخلاق خوبش که هیچی  تو حسرت محبت ...

عزیزم با خانوادت صحبت کن ببین نظر اونها چیه و به شوهرت هم اگه زنگ زد بگو یا اخلاقتو درست میکنی یا جدا میشم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرخودت این زندگیه شما اول جوونی هستی خودتو نابود کردی من جای شمابودم طلاق میگرفتم اضلا نمیتو ...

هعی چی بگم خواهر دیونه شدم خودم از اینکه جوونیم تباه شد🙁

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
طلاق بگیر  دیگ واضحه زیر سرش بلند شده و نمیخوادت  چندتا اشتباه داشتی چرا این همه اختلاف ...

یعنی واقعا کسایی که شخص سومی تو رابطشون میاد رفتارشون اینجوری میشه؟😢

اخه دوسش دارم  نمیدونم یه جوریم هم بدم میاد ازش هم نه

چون بچه ای و فقط ۲۰ سالته نزدیک ۳۰ سالگی پشیمون میشی که دیگه دیزع تا خودتم به راه های بدتر نکشیدی تو فشار و سختی ازش جدا شو و امیدواذم این سری یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره 😔

برای اولین بار به یه نفر میگم بکن این دندونه لق و خیاله خودتو راحت کن که پیر نشی کنارش وجوونیتو حروم نکن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
عزیزم نه پرسیدن داره اخه ۲۰ سالگی وقت ازدواجه.. با این توصیفی که تو کردی ایشون ادم نیست اژدهاست هیچ ...

نمیدونم واقعا 

حالا زشت و بی خانواده و بی سوادم نیستما 

اما اعتماد بنفسمو اون ازم گرفته از بس میگه زشتی و احمقی و از این حرفا 

دوست منم عین شما بود بود تازه دوتا بچه ازش اورد هرچی بهش گفتیم گوش نداد اخرش جونش ب لبش رسید با بچه ...

از ازدواج دومشون راضین؟

انشالله نجات پیدا میکنی ولی باید خودت بخوای  جوانی و زیبایی و شادابی  چرا باید با همچین ...

نمیدونم والا ممنون که با حرفاتون کمی آرومم کردین💞

نمیدونم واقعا  حالا زشت و بی خانواده و بی سوادم نیستما  اما اعتماد بنفسمو اون ازم گرفته ...

زشت خودشه و شخصیتش والا

عزیزم با خانواده ات و مشاور هم مشورت کن به هر حال ما که کاربریم در حد مجازی شما خودت از زندگیت بهتر خبر داری..امید وارم بهترین تصمیم رو بگیری

فعلا که اون داره تو رو طلاق میده ! اگه پیگیری کرد جلوشو نگیر بزار اون اقدام کنه تا راحت‌تر حق و حقوق ...

اخه ادم این حرفا نیست که 

فقط گفته طلاقت میدم ولی اقدام نمیکنه که 

بی پول تر و تنبل تر از این حرفاست 

با خودش میگه مثل همیشه خانومم دلتنگم میشه و خودش برمیگرده حالا منم این وسط یه سیاستی داده باشم 

اینو بدون مطلقه ها زودتر از  مجردها شوهر گیرشون میاد زیاد دیدم که مطلقه با پسر مجرد ازدواج کرده ...

دیگه از عشق و عاشقی و ازدواج وحشت دارم 

همینکه تکلیفم روشن شه میرم سراغ درسم

عزیزم با خانوادت صحبت کن ببین نظر اونها چیه و به شوهرت هم اگه زنگ زد بگو یا اخلاقتو درست میکنی یا جد ...

خانواده من و اون همه بهم میگن جدا شو و هرگز برنگرد

چون بچه ای و فقط ۲۰ سالته نزدیک ۳۰ سالگی پشیمون میشی که دیگه دیزع تا خودتم به راه های بدتر نکشیدی تو ...

امیدوارم همه چی درست شه 

دعام کنید ممنونم💕