2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 66 پست
🫤🫤صفات خوبش چین؟؟؟ تو عقد همینطور بود؟؟؟ ازین میخای بچه بیاری؟

صفت خوبش فقط اینه که خیانت نمیکنه اونم همیشه منتشو سرم میذاره میگه برو خداتو شکر کن بهت خیانت نمیکنم 🙁 خب آخه خیانت نکردن اصول اولیه رابطس که 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
طلاق ببخشیدا روانیه

ولی از نظر اون من روانیم

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفت خوبش فقط اینه که خیانت نمیکنه اونم همیشه منتشو سرم میذاره میگه برو خداتو شکر کن بهت خیانت نمیکنم ...

🫤🫤🫤

عجب خدا صبری بده

طلاق واقعا سخته اما فکر نمیکنم بدتر ازین گیرت بیاد

البته اگ‌دوسش داری بحثش جداش

دوست منم عین شما بود بود تازه دوتا بچه ازش اورد هرچی بهش گفتیم گوش نداد اخرش جونش ب لبش رسید با بچه ۱۴ ساله طلاق گرقت الانم با یه آقای بهتر از شوهر خودش ازدواج کرده

میدونم لین زندگی ،اصلا زندگی نمیشه طلاق بگیر تمام 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

والا طلاق بگیر خوبه عزیزم تا اینجاشم که موندی صد هزار باریکلا داری

اخه مطلقه شدن تو این سن واسم سخته

اخه دوسش دارم  نمیدونم یه جوریم هم بدم میاد ازش هم نه

والله هر کار دلت میخواد بکن ولی از چیزایی نوشته بودی توقع خوشی وخوشبختی نداشته باش.موندن با اینجور ادمی اشتباه محضه از نظر من .شما هر کار دوست داری بکن خواهر 

تا آخر خوندم به امید اینکه آخرش نوشته باشی سر کار بودیم 🤦ولی متاسفانه ننوشته بودی🥴 اصلااا طلاق ...

کاش واقعی نبود 😔 خیلی غمگینم و افسرده 

واسم دعا کن نجات پیدا کنم از این وضعیت

کاش واقعی نبود 😔 خیلی غمگینم و افسرده  واسم دعا کن نجات پیدا کنم از این وضعیت

انشالله نجات پیدا میکنی ولی باید خودت بخوای 

جوانی و زیبایی و شادابی 

چرا باید با همچین جونوری زندگیتو حروم کنی؟؟؟

عزیزم متاسف شدم واست اخلاق خوب چی داره؟منظورم اینکه اصلا شما رو دوست داره یا مثلا محبتی چیزی. خوشگل ...

لفظی میگه دوست دارم گاهی وقتا ولی نشون نمیده اصلااااا 

اخلاق خوبش که هیچی 

تو حسرت محبت دیدنم 

از اقبال سیاهم اولین عشق زندگیمم هست 

درکت میکنم توروهم

ولی چاره ای نداری که تا اخر عمرت نمیتونی زیر سلته ی ایشون باشی عزیزم

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

اینو بدون مطلقه ها زودتر از  مجردها شوهر گیرشون میاد زیاد دیدم که مطلقه با پسر مجرد ازدواج کرده یا حتی بچه ۹ ساله داشته ولی با پسر مجرد ازدواج کرده.

دیگه اون دوران گذشت که پسرا دنبال دختره باکره بودن. الان پسرا زنی رو می خوان که بهش حس دارن و ناز های بیخود دخترارو نداشته باشن

این نیز بگذرد .....