2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 66 پست
خانواده من و اون همه بهم میگن جدا شو و هرگز برنگرد

عزیزم من معمولا نمیگم‌جدا بشید اما کاری کن خانواده خودت پشتت باشن و خب جدا شدی تونستی مهریه بگیر نتونستی فدای سرت زندگی ک به آخر نرسیده ب قول مامانم جهنم خوبه از درش برگردی امید وارم در هر صورت و هر تصمیمی موفق بشی تاپیک موفقیتتو بزنی

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من معمولا نمیگم‌جدا بشید اما کاری کن خانواده خودت پشتت باشن و خب جدا شدی تونستی مهریه بگیر نتو ...

خداروشکر خانوادم پشتمن 

بیشتر دوست داشتم بمونم و درستش کنم ولی داره خودمو تخریب میکنه 

زیادم به فکر مهریه نیستم کلا 

ممنون بابت همدردیت💕💗

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
امیدواذم هرچی به صلاحته همون شه گلم شماهم منو دعا کنید ❤️

انشالله به تمام آرزو های قشنگت برسی و بهترین ها رو تجربه کنی 💚

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
خداروشکر خانوادم پشتمن  بیشتر دوست داشتم بمونم و درستش کنم ولی داره خودمو تخریب میکنه  ز ...

قربونت برم عزیزم شما بزرگیتو رسوندی ک خواستی زندگی کنی و با هم باشید اما دریغا...

♥️♥️♥️

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
قربونت برم عزیزم شما بزرگیتو رسوندی ک خواستی زندگی کنی و با هم باشید اما دریغا... ♥️♥️♥️

🥲💚

از ازدواج دومشون راضین؟

شوهر اولش مثل شوهر شما بود دوستم همش میگفت بچه هام و ابروم اخرش نتونست تحمل کنه الان دوسال ازدواج کرده و خیلی خوشبخته و همش میگه کاش زودتر جداشده بودم عمرم .جونیم .رفت کلی هم بیماری گرفتم شماهم فکر خودت باش

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

هعی چی بگم خواهر دیونه شدم خودم از اینکه جوونیم تباه شد🙁

هنوز جوونی و کلی راه داری گلم پس لطفا جداشو این ادم درست بشو نیس اگه خانوادت پشتت هستن جدا شو نزار بیشتر از این خودت اذیت بشی بخدا دنیا دو روزه حیفه خودته ی روز میاد ک میگی ایکاش ک همون ۲۰ سالگی باید جدا میشدم 

شوهر اولش مثل شوهر شما بود دوستم همش میگفت بچه هام و ابروم اخرش نتونست تحمل کنه الان دوسال ازدواج کر ...

انشالله خوشبخت شه 

من از بس از مرد جماعت میترسم دیگه گفتم همینو یه کارش کنم فقطط درس بخونم 

انشالله خوشبخت شه  من از بس از مرد جماعت میترسم دیگه گفتم همینو یه کارش کنم فقطط درس بخونم&nbs ...

طلاق بگیر،، درست ادامه بده و قطعا یکی وارد زندگیت میشه ک‌خوشبختت میکنه 

طلاق بگیر،، درست ادامه بده و قطعا یکی وارد زندگیت میشه ک‌خوشبختت میکنه 

انشالله

مرسی💗