2777
2789

مهر ماه میشه شش سالش هر کاری میکنم به حرفم گوش نمیده.. هر چی میگم یه جوابی میده کاری میگم انجام بده میگه تو باید انجام بدی حتی برای خودش آب نمیاره بخوره من باید برم براش بیارم.. جیش میکنه. اما با این سنش جز توی پوشک پی پی نمیکنه میریم بیرونم حتما باید پوشکش کنم. دیگه آبروم رفته مشاور میگه باهاش راه بیا آخه تاکی؟ تنبیه کردم تشویق کردم به هیچ راهی درست نشده خودم دارم قرص اعصاب میخورم ولی دیگه شبا که همه خوابن کارم شده گریه.. نمیدونم باید چکارکنم... هرچیم میخاد براش میخرم.. میگم برو دسشویی جایزه میگیرم نمیره... میگم نقاشی بکش رو دیوار دسشویی بعد دسشویی کردن وهزار تا کار دیگه اما نمیشه... نه حرف گوش میده نه هیچی تو زو خدا کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بچه طبیعی نیستببریدش روانپزشک

بخدا دیوانه شدم.. برای گرفتن نامه سلامت چشمش که باید برای کلاس اول بگیرم یه فیلمی داشتم میگفت نباید بریم توی کلینیک... میبرمش خونه بازی میگه نباید موزیک بزاره... میریم پارک میگه همه بچه ها برن من بازی کنم... بخدا موندم دیگه ناشکری نباشه خودمو هی نفرین میکنم چرا بچه آوردم

یعنی با این سن هنوز پوشک میشه چقدر سخت

آره بخدا آبروم رفته همه فکر میکنن بی عرضه ام بخدا همه راه ها رو امتحان کردم هدیه گرفتم.. تنبیه کردم... بازی کردم... صندلی مخصوص گرفتم... دیگه چیزی به مغزم نمیرسه... درمونده شدم 

آره بخدا آبروم رفته همه فکر میکنن بی عرضه ام بخدا همه راه ها رو امتحان کردم هدیه گرفتم.. تنبیه کردم. ...

از اول سعی نکردی از پوشک بگیریش

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔