2777
2789

سلام

من دست به طلا بزنم خاک میشه

مثلا هرکاری بهدام انجام بوم پولشم دستم باشه باید چندسال دنبالش بدوئم ولی آخرش شاید به بدترین شکل یه چیزی کج و کوله ازش دربیاد

هرخواسته و آرزویی دارم نمیشه

برای اونایی هم که خیلیییی تلاش میکنم نهایت یک درصد درست بشه و از یه جایی به بعد استپ میشه و بدبیاری میارم

چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ذهنت رو اینجور منفی بارور کردی و تلقین شکست یجورایی رخنه کرده به وجودت دلت با خدا باشه پیج است ...

اتفاقا هرچی بشه بازهم ادامه میدم میگم تلاش کن بهتر میشه

ولی واقعا از اول زندگی انگار ما رو از چیزهای خوی منع کردن

یکی اینجا به من گفت استغفار  کن... منم یه عادت بدی داشتم و ترک کردم و سعی میکنم ذکر توبه و استغ ...

منم با خواهرم درد و دل میکردیم که شبیه غیبت میشد تهش

و چندوقته ترک کردم 

ولی کلاً هرکاری میکنم مشکلاتم حل نمیشه

اگر فکر میکنی ممکنه کسی ازت ناراحت باشه یا آه کسی پشتت باشه حلالیت بگیر 

بی دلیلی به کسی تو نمیگم

ولی اگر کسی بهم حرفی بزنه ممکنه منم جوابشو بدم گاهی

اینم حسابه‌؟

مثلا طرف بهم میگه هیچ گوهی نشدی منم ممکنه بهش بگم من همینمم از تو بهتره

یا طرف مسخرم کنه منم جوابشو بدم

اتفاقا هرچی بشه بازهم ادامه میدم میگم تلاش کن بهتر میشه ولی واقعا از اول زندگی انگار ما رو از چیزها ...

میفهمم چی میگی چون خودمم تو یه زمانی اینجوری بودم ولی بعد از فوت مادرم زمانی که قلبم شکست و ترک دوست دخترم زمانی که افسرده بودم خدا دستمو کرفت و زمانی حالم خوب شد که خودم رو به یاد اوردم ، ما ادم ها خودمون رو از یاد بردیم . تلاش کن میشه 🌹 ایمان دارم که واسه تو یکی میشه

میفهمم چی میگی چون خودمم تو یه زمانی اینجوری بودم ولی بعد از فوت مادرم زمانی که قلبم شکست و ترک دوست ...

اگر از زندگیم خبرداشتی میدونستی خیلیییی تلاش کردم

ولی نمیشه 

همیشه بدترین احتمال درمورد اون موضوع برام پیش میاد

احساس میکنم خدا رهام کرده

بی دلیلی به کسی تو نمیگم ولی اگر کسی بهم حرفی بزنه ممکنه منم جوابشو بدم گاهی اینم حسابه‌؟ مثلا طر ...

والا نمیدونم اما اگه زیاده روی کرده باشی احتمالا خودت یادته! پدر و مادرت ازت دلگیر نیستن! برو بهشون بگو به دعاتون احتیاج دارم واقعا معجزه میکنه

اگر از زندگیم خبرداشتی میدونستی خیلیییی تلاش کردم ولی نمیشه  همیشه بدترین احتمال درمورد اون م ...

فکر میکنی تلاش کردن فقط کافیه ؟

ببین من اصلا مذهبی نیستم ولی خدارا قبول دارم . خدا رهات نکرده بلکه این‌خو‌دت هستی که خودت رو رها کردی