2777
2789
حالا که تاپیکت پربازدید شده برات دعا میکنن معجزه میشه. منم دعا کن لطفاااا مثل خودتم ولی سنم بیشتره

چشم عزیزم اگر قابل باشم.

امروز روز عرفه هست.

خدا بخاطر این روز عزیز یه نگاهی به دل ماها میکنه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو اگر حالت تو خونه پدرت خوش نیست شک نکن شوهرم کنی حالت هزار برابر بدتر میشه. اینو از من داشته باش ب یادگار گلم . یه روز شوهر می کنی میگی فلان شد طلاق بگیرم اینو ب من گف اونو گفت .  فکر نکن با شوهر کردن حالت خوب میشه و شاهزاده میشی . شوهر کردن خیلی دغدغه داره 

الان پشبمون شدم. ولی کلا این دخترایی ک تو کف شوخرن فکر می کنن با شوخر کردن مدال جهانی میگیرن  غ ...

عزیزم توام نیاز عاطفی و جسمی داشتی ک شوهر کردی 

خیلی بده لفظ تو کف شوهر بودنو بکار بردید 

ضمنا دختری ک بالای بیست و پنج میشه ب درک و شعور رسیده و نمیخاد وارد هر رابطه بی سرانجامی بشه ک فقط ازش سواستفاده بشه ب فکر زندگی پایدار و ازدواج هست

همه ما ادمیم و احتیاج ب به همراه داریم

ولی شما متاهلا چون تا حدی از عطش عاطفی و نیازی جسمیتون کم شده و اون احساس عطش رو ندارید و نیازاتون برطرف شده مجردا رو مسخره میکنید واقعا جای تاسفه این نوع طرز فکر و دارید ب شعور استارتر و بقیه دخترای مجرد توهین میکنید 

میدونم سخته ولی مطمئن باش زندگی متاهلی هرچقدم شیرین باشه سختتر از مجردیه. چون دیگه خودت تنها نیستی. ...

عزیزمی گلم قربونت برم آره زندگی متاهلی هم سختی های خودشو داره .ممنون از دعای قشنگت برای ما مجردها😘😘ان شالله خودتم خوشبخت باشی فداتشم 💗💗