2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم بدون بچه!!! قبل از اینکه بپرین به دیگران دقت کنید. 

عزیزم اول اینک من نپریدم بهتون ،دوما هم بدون بچه جدا شده باشه رو ک نوشتید چرا باید یه خانم مجرد ب یه ادم که یه ازدواج ناموفق داشته باشه فکر کنه وبگه اگ همچین موردی هم اومد کیس خوبیه،از اساس این راهنمایی اشتباه 

مگه ی همه ی زندگی ازدواج هست؟ چرا اینقدر سخت میگیرید؟ آیا بدون ازدواج نمیتونی مستقل زندگی کنی؟ تصمی ...

عزیزم ازدواج هم یک مرحله از زندگی هر فردی هست مخصوصا واسه کسانیکه سنشون رفته بالا میشه مهمترین دغدغه ولی واسه اونایی که تجربه اش کردن شاید چیز مهمی نباشه

خب انسان نیاز جنسی داره باید بهش پاسخ بده نمیشه همه ی عمرت رو به فکر این نیاز لعنتی بسوزی 

وقتی میبینی همه دخترای کوچکتر از خودت ازدواج کردند بچه دارند مسافرت میرن لذت میبرن از زندگیشون خب از درون میسوزی

وقتی دخترای کوچیکتر که میبینی حتی گوهی نیستن پز همسر و بچه شون رو میدن خب میسوزی حالا تو هر چقدر میخوای تحصیلات عالی داشته باشی  خوشگل باشی  پولدار باشی  از همه سرتر باشی اون نیاز درونی آدم رو نابود میکنه اینو فقط خود طرف میدونه و بس ، بقیه بیرون گود وایسادن درک نمیکنن

من دعام خیلی گیرا نیس ولی حتما برات دعا میکنم عزیزم

برای ازدواج عجله نکن بسپر به خدا بهترینا برات رقم میخوره ایشالا ...خدا خودش میدونه کی وقتشه 

فقط از خدا بخواه حالا که صبر کردی برای ازدواجت انشالله یه انسان  واقعی سر راهت بیاد

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

نه لزوما

یه بیشعوریم به دوستم گفته بود من بچه میخام تو سنت بالاست.

حالا اونم معرفی کرده بودن و میدونست دوستم 36سالشه.

بماند که 36 ساله ممانعت بارداری نداره ک.

کلا ادمی که میاد خاستگاری سنتی، جالب نیست