2777
2789
متاسفانه من خر تا از ساع۹۲ تا پارسال باهاش دوست بودم 

چرا باش قطع ارتباط نکردی بعد اون حرفف اینا به ظاهر دوستن من دوران مدرسه از سر ناچاری که فقط تنها نباشمم تو مدرسه دوست میشدم با بقیه که تنها نباشممم فقط مسخره ام میکردن ولی به محض اینکه مدرسه تمام با همه قطع ارتباط کردم ولی با ادمای درست حسابی دوست شدم ایناا لیاقت دوستی ندارن میگفی ظاهر زشتو میشه درست کردن ولی باطنو نهه که جفتشو نداری تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حالم به هم میخوره تا یکی میاد تاپیک اینجوری میزنه هی میان میگن به خودت برس به خورت برس

به خودت برسو...🤬

خوب دختری که میره سر قرار یا برای خواستگاری قطعا به خودش رسیده

همش میخوان بگن اره ما خیلی خوبیم و خوشتیپیم ولی تو بلد نیستی

...
کیشه عکستو بزاری؟

فازتون و نمیفهمم به خدا..واقعا چجورادمایی هستین شماها.از یه کره دیگه هستین؟بابا طرف تاپیک زده خواستگارمم احتمالا قیافه مو نپسندیده اونوق جنابعالی امر میفرمایین عکس بده ببینم..الان عکس و ببینی مشکل استارتر حل مسشه؟واقعا ک ادمایی مث شما حال همه و بد میکنن کلا فاز و انرژی منفی هستین برا بقیه

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
اهل آرایش نیستم بلدم نیستم کلاسم رفتم هیچ یاد نگرفتم

ی رژ و کرم پودر و مداد چشم ک چیزی نیس دیگ .

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
فازتون و نمیفهمم به خدا..واقعا چجورادمایی هستین شماها.از یه کره دیگه هستین؟بابا طرف تاپیک زده خواستگ ...

چقد شما فلسفی حرف میزنید بنده خدا چیزی نگفت نخوریش 

خود استاتر هم وقتی تاپیک میزنه ۱ درصد احتمال میده کسی عکس بگه بذار 

گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

بیخود کرده بگو منم از اولش به دلم ننشسته بوری ولی نمیدونستم چطوری بگم..اینطوری بهتر شد کار منم راحت کردی..این مردا و پسرا رد دادن دیگه

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
یعنی حالم به هم میخوره تا یکی میاد تاپیک اینجوری میزنه هی میان میگن به خودت برس به خورت برس به خودت ...

بیشترشون منظورشون در همون حالت عادی و رفت و امدهای روزانشون هم هست 

بعدشم خیلیا هستن هنوز عین دهه 50 و 60 ساده ظاهر میشن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌