2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بما چه_

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
خداروشکر عزیزم.خدا برای همه بخواد🌺

ان شاالله بهترین فرد کره زمین قسمتت بشه و بیایی تاپیک بزنی و از روزمره های زندگیت بگی و ماهم کیف کنیم همیشه شاد باشی و بخندی 

خدایی که آرامش من است🙂❤️
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

نمیدونم چرا هیچکس راضی نیس البته حق هم داری.دیذم کسانی ک چون مجردن و سن بالا فک میکنن دنیا ب آخر رسیده و در مقابل خانمهایی ک متاهلم و هرلحظه باخوودشون میگن کاش هیچوقت ازدواج نکرده بودن..امیدوارم خدا ب دل مهمون آرامش بده

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

استارتر غصه نخور حالا خوبه تو عاشق نشدی من عاشقی یکی بودم ولی نمیگفتم تا خودش گف بریم بیرون رفتیممم و برگشتیمم و تماممم گف ادامه ندیم و من عاشق و بودمو شکیتمممم  به معنای واقعی ۱ سالللل هر شب گریهه چه عایدم شد؟؟؟؟ اون رل زدو در حال خوشگزرونی در صورتی که من هیچ مشکلی نداشتممم میدونم رد شدن سخته پیدونم هزار تا هیب و ایراد میزاری رو خودت من هنوز اثراتش رومه و میخام بینیمو عمل کنم با اینکه همه میگن خوبههه فقط لطفاا لطفااا خودتو مثه من عذاب نده نابود میشی بعد یمدت میفهمی اون لیاقتت نداشت این ههم ناراحت بشیی مثه من نباش لطفاا غصه رو تمومش کن بدرک که رفتنن منکه نمیبخشم دلمو شکستن کارما خودشو میگیره نگران نباش 

منم به نظر خودم بالاتر بودم ولی به قول شما از وقتی اومد داخل اخم کرد پسرشون تا اخرش

اصن ب نظر من ارزش نداره این مدل پسرا رو خونه راه دادن اگه ار قبل ببینن بیان اوکیه 

ولی مثلا خود من اگ از بین این آدما چار نفر اخم کردن رفتن ده نفرم میخاستن 

پس مشکل من و شما تیستیم 

فقط سلیقه اونا نیس 

بعدم الان دیک خداروشکر همه خوشگلن ما دیگ دختر زشت ندادیم آنقدر آرایش تغییر میده آدمو 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه