2777
2789

استارتر دهه شصتی هستی عشقم ؟؟؟؟ 🌼🌼🌼

والا اکثر دهه شصتی ها مجردن نمیدونم چرا...‌‌🤔

دهه هفتادی ها که همه با دوست پسراشون

ازدواج کردن

خواهر گلم الان دیگه دوره ازدواج سنتی گذشته.....

من که ندیدم اصلا تو فامیل .....

هر ازدواجی بوده

همه با دوست خودشون و انتخاب خودشون بوده

کاش با کسی آشنا میشدی بیرون . تومحیط کار 

الان دیگه کسی سنتی زن نمیگیره آخه😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. من کینه ای هم نگرفتم از اون بنده خدا. گریه م بخاطر شرایط خودمه.

بس ک دل مهربونی داری😍🥰حق داری 

منم تو شرایطت بودم نماز استغاثه ب حضرت زهرا رو بخون تا معجزه اش رو ببینی ب امید خدا 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
میدونم نباید میپرسیدم.خودمم پشیمونم.ولی انقدر مجردی بهم فشار اورده که....... ولی حرفتو قبول دارم.خو ...

ببین منم خودمو کوچیک کردم. باز اون پسر خواستگار بود اسمش. من چی بگم. من دو سال از تو کوچیکترم خودم خواستگاری کردم. پسره جواب رد داد. منم سادگی کردم پیگیر دلیل شدم. اونم گف چیزا ک مهم بود برا تو و برا خودم درنظر گرفتم دیدم شرایط اونجور ک میخام نیس. من باز کلید کردم ک منظورش چیه. خاک برسر اخرش بهم گفت حسی بهت ندارم. منم خورد شدم میفهممت. من اینو فهمیدم هیچی مهمتر از غرور ادم نیست. هیچ وقت نذار غرورت از دست بره. اینجور مواقع میدونی چی بگو. بگو اتفاقا منم همین نظرو داشتم خوب شد شما زودتر گفتید منو راحت کردید از گفتنش. اینجوری قوی باش و غرورتو حفظ کن. ب جهنم ک نخاستن. هیچ وقت بخاطر یه پسر ب خودت احساس ناکافی بودن نده. اونا خودشون پر از عیب هستن. 🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بس ک دل مهربونی داری😍🥰حق داری  منم تو شرایطت بودم نماز استغاثه ب حضرت زهرا رو بخون تا معجزه ...

این نماز فقط برای ازدواج یا برای حاجت های دیگه هم میشه خوند؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

منم دوباری برام پیش اومده بود وقتی ۱۷سالم بود مادرپسره اومد چهرمو نپسندید بینیم بزرگ بود..بعد رفت توکل محل پخش کرد دخترفلانیو نپسندیدیم خوشمون نیومده..پسرخودش زن گرفته بود طلاق کرفته بود وفک کنم۳۰سالش بود😑یکیم عکسمو دیدو دیگ پیداش نشد..الان عمل کردم چهرم ازاین رو ب اون روشده همه میگن خیلی خوشگلی..ولی چ فایده دلم شکست وهنوزم یادمه بعد۸سال

بابا بی خیال من یه خواستگار داشتم مستقیم بهم گفت زشتی البته اینم بگم دلیل این حرفش این بود من خیلی اذیتش کردم ولی حقم نبود شنیدن این حرف، حالا اینم بگم از لحاظ ظاهری واقعا ظاهرم خوبه جوری که بار اول منو دید به گوشم رسید که پسره گفته بود یعنی دختر به این قشنگی چطور به من جواب مثبت میده ولی خب بار آخر اون حرفو زد دلم بدجور شکست، ولی وقتی بعدها که ازدواج کرد و زنش رو دیدم فهمیدم خدا چقد قشنگ انتقام اون حرفو گرفته، زنش واقعا زشت و سن بالاس، و تیپ پیرزنانه داره بعدمن یه دختر با چشمای عسلی پوست روشن و‌موهای روشن و قد بلند بهم گفت زشت😄 از خودم تعریف نمیکنم ولی خیلیا ابراز عشق کردن ولی من رد کردم اینارو گفتم که بدونی طرف مقابلت زر زیادی زده و رو اعتماد به نفست کار کن