2777
2789
اگه در نظر نگرفته بود؟  اگه هر چی جلوتر رفتیم موردا افتضاح تر اومدن؟‌ اگه دیگ نا امید شدیم از ...

این ینی ناامیدی . مثبت فکر کنید حتمن میاد چرا نیاد ! دعا خیلی اثر داره خیلی . سر نماز و هر وقت تونستید مدام دعا کنید ذکر بگید اون فردی رو که دوسدارید تو ذهنتون تجسم کنید با همون معیارهایی که میخواید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیاقتتون نداشته 

من یه بانوی حس ششمی‌ام ، احساسم نعمت بزرگ خداست ☺️💚 من هشت ساله انرژی خوانی انجام میدم ، ف،،ال ت،،اروت میگیرم ، شماره تماسم برای ف آ ل 09184649439 ،،، لطفا توقع ف آ  ل رایگان نداشته باشین قشنگای من 🥰 من شغلم اینه و یکی از منابع درامدیم هست ، ممنونم که منو درک میکنین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیطم عصه نخور عمه ی منم همش خواستگار میومد نمی پسندیدن دیگه سی رو رد کرد خواستگار نداشت ۳۹ سالکی شوهر عمم اومد خواستگاریش هم جوونتر هم خوشگلتر از عمم وقتش که برسه خدا خودش بهترینا رو رقم میزنه

این ینی ناامیدی . مثبت فکر کنید حتمن میاد چرا نیاد ! دعا خیلی اثر داره خیلی . سر نماز و هر وقت تونست ...

یه موقع هایی پیش خودت میگی نشد دیگ چکار باید میکردم 

ولی یکی ته دلت با گریه فریاد میزنه باید میشد باید میشد باید میشد 

به من بگو

اعتماد کردن سخته به این گروه ها اگه عضو شدی مراقب باش 

من یه بانوی حس ششمی‌ام ، احساسم نعمت بزرگ خداست ☺️💚 من هشت ساله انرژی خوانی انجام میدم ، ف،،ال ت،،اروت میگیرم ، شماره تماسم برای ف آ ل 09184649439 ،،، لطفا توقع ف آ  ل رایگان نداشته باشین قشنگای من 🥰 من شغلم اینه و یکی از منابع درامدیم هست ، ممنونم که منو درک میکنین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چشم

چشمت روشن عزیزم 

اره دیگه.انقدر دیدن سلیقه هاشون عوض  شده

اسی منم با خواستگارم ۶ ماه رفتمو اومدم بعد از ۶ ماه بهم پیام داد گفت ما دوتا به درد هم نمیخوریم 

منم اصلا جوابشو ندادم 

ولی ته دلم یه کم ناراحت شدم 

ولی بعد از ۴ ماه اومد دوباره زنگ زد و با کلی اصرار اومدن خواستگاری  الان ۹ ساله عروسی کردیم یه دختر ۷ ساله هم دارم 

برات از خدا عاقبت به خیری میخوام عزیزم 

خدایا شکرتتتتتتت 
عزیطم عصه نخور عمه ی منم همش خواستگار میومد نمی پسندیدن دیگه سی رو رد کرد خواستگار نداشت ۳۹ سالکی شو ...

در ضمن عمم یه خواستگار رو بدجوری به دلش نشسته بود وقتی پشیمون شد پسره شش ماهی چشم عمم اشک وخون بود بعدها اون اقا ازدواج کرد شیشه ای بود پولش،قیافش همه چیشو اعتیاد به باد داد در هر چیزی خیریه این به هم خوددنم خیرش بعدا معلوم میشه

از دست خودتم ناراحت نباش مگه چیکار کردی که ناراحتی.  یه خاستگار بوده اومده و رفته و تموم شده دیگه ناراحتی نداره اگه سنت زیاد بود همه میگفتن آره زیاده برو بدو زود ازدواج کن !!! نه از مجردیت فعلا لذت ببر هر وقت یه فرد مناسبی پیدا سد ازدواج کن . برو با دوستات سینما پارک تفریح سفر هر چیزی که حال دلتو خوب میکنه انجام بده