2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر  درکت میکنم میدونم سخته اسی یه سوال قبلا سختگیری کردی برای ازدواجت مثلا خواستگار ...

نه.از دید خودم سختگیر نبودم.واقعا مناسب نبودن.یا  واقعا هیچ جوره به دلم نبودن.

بله.اعتماد به نفسم به شدت پایین اومده بخاطر سنم.نمیدونم .دیگه عقلم به جایی قد نمیده😭

سنت زیاد نیس بذار ۴۰ یا ۴۵ بشی بعد میگی ۳۵ که سنی نبود انقد حرص خوردم 

در ضمن تو بیشتر ناراحتیت بخاطر اینه که اون جواب رد داده بهت شاید اگه تو از یک رفتارش خوشت نمیومد و بهر دلیلی جواب رد میدادی الان عینه خیالتم نبود ... پس اصلا مهم نباشه اون جواب رد داده یا تو 

این طبیعیه اینو قبول کن که همیشه طرف دختر نیس که جواب منفی میده خب پسر هم میتونه جواب منفی بده فقط طرز بیانش خیلی بد بوده همین!

سنت زیاد نیس بذار ۴۰ یا ۴۵ بشی بعد میگی ۳۵ که سنی نبود انقد حرص خوردم  در ضمن تو بیشتر ناراحتی ...

بله. درسته .اونم حق انتخاب داشته.

از دستشم ناراحت نیستم.برای خودم ناراحتم.فقط همین.

ممنون عزیزم.منم خواهر کوچیکم ازدواج کرده

یکی بهم معرفی شده بود موقعیتش خوب بود بعد خودش جواب رد داد 

معرف پرسیده بود چرا ؟ پررو خان گفته بود شما بهم گفته بودین خانم خیلی زیبایی هستن اما ایشون خیلی زیبا نیست

حالا  خود آقاهه  واقعا زشت بود😁

بله.این بدجوری ریختتم به هم.

چرا هر کی هر چی میگه شما قبول میکنی؟!

این همه حرفای خوب بهت میزنیم  اصلا روت تاثیر نداره!!

بعد حرفای نا امید کننده رو قبول داری!!

صد درصد مشکلتون فقط به خاطر  عدم اعتماد به نفس هست..

همین والسلام