2777
2789
هنری کویل با اون همه زیباییش رفته یه دوس دختر با چهره ساده و معمولی گرفته و باردار هم شده تازه . اون ...

واقعا؟چقدر این بشر همه چیزش مردونه اس خوشبحال دختره هعع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعار شده دیگ پسری پی سادگی نیست البته چهره ضایع لب شتر و لپ مثل هندوانه کاشته نه ولی خب چهره های شیک ...

آره .منظورم از نچرال ینی همون چهره طبیعی ولی مرتب و آراسته یه کرمی یا رژ کم رنگ لایت ... لباس مرتب و شیک 

خانمی منم میگی

ازدواج میکنی فقط بسپر بخدا رهاش کن ینی از ته دل راضی باش به رضاش حتی اگ نخاد. اینجوری حتما برات میخادخدا

اما درکل برای همه بربد پیش معرفا خیلی تاثیر داره

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
واقعا؟چقدر این بشر همه چیزش مردونه اس خوشبحال دختره هعع

دقیقا هنری کویل خیلی عالیه بشدت وایب امنیت و  مردونه و ددی بودن میده ، ولی دوست دخترشو ببینی خب خیلی ازش پایین تره از لحاظ ظاهری ولی عاشقشه . مردای ایرانی واقعا چی تو خودشون دیدن که جرئت میکنن از دخترامون ایراد بگیرن خدا میدونه

دقیقا هنری کویل خیلی عالیه بشدت وایب امنیت و  مردونه و ددی بودن میده ، ولی دوست دخترشو ببینی خب ...

هعع واقعا پررو شدن این مردای ایرانی خوشبحال دخترای خارج 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

عزیزم ناراحت نباش جای من بودی چی کار می کردی همین امروز ی آقایی با ۵۴سال سن من ۳۸ساله رو رد کرد مجردم تحصیلکرده ی دونه دختر وضع مالی خوب البته ایشون هم مجرد بودن ولی از لحاظ چهره خیییییلللللللییییی پایین تر از من بودن با این وجود نپسندیدن 

ما یه مثلی داریم البته درباره پسر ها میگیم ولی به نظرم درباره دختران تم صدق میکنه

میگیم رفتی خواستگاری دختر بهت دادن از خوب بودن خودت ندونش اگرم ندادن به بد بودن خودت ندون  یعنی تمه چی کار قسمته 

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

چرا انقد شلوغش کردی ؟همکار مامان منم ۶ماه گیر داد عکس دخترتو بفرس نشون داداشم بدم،حالا من قد بلندم ک قیافم همه میگن خوشگلم ،بعد خبری نشد فهمیدیم نپسنیدن،دلم تیکه تیکه شه؟ خب هرکس سلیقه داره،مگ ماهم همه خواستگارارو قبول میکنیم؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)