2777
2789
دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

خودتو دست کم گرفتی رفت که رفت خاستگار میاد و میره یا دختر نمی پسنده یا پسر این که دیگه ناراحتی نداره حق داری ناراحت بشی اما درمونده نه . ب مامانت بگو منم راستشو بخای تو دیدار آخری خوشم نیومد . خلاصه که فوق لیسانسی خانومی میخای شاغل شی چرا درمونده !!!! چرا مایوس . میتونی ادامه تحصیل بدی دکتراتو هم بگیری 

دقیقا  همینه.حس بدی دارم به خودم😭😭😭

با اینکه مدت های زیادی گذشته منم هنوز فکره درگیره چرا اینکارو کرد 

سعی کن بهش فکر نکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته.نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭 اگه برام راحت بود که انقدر خودمو اذیت نمیکردم

100درصد تنهایی از یه سنی به بعد سخت .شاد باش و...اینا همه ظاهر تودل باز یه خبر دیگه است.ان شاءالله زود زود زود خدا یه آدم خوب وسالم جلوی راهتون بزاره.

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

نه اینجوری نیست

از خاستگاریای داداشم که یادم میاد خیلی جاها اینجوری بود که تفاهم زیاد بود ولی خیلی چیزای دیگم برای هرکسی مهمه

و اونو بخت و وقت مشخص میکنه بهش میگن سرنوشت

ولی احساس میکنم موقعیت خیلی خوبی داری

هیچوقت خودتو دست کم نگیر

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

استارتر تازه یه دوستی داشتم خیلی صمیمی بودیم بهم گفت حیف که زشتی والا میگرفتمت برای داداشمم اخه داداشمم خیلی خوشگله خانواده امون انتظار دارند زنشم خوشگل باشه 

خورد شدم قشنگ 

قشنگترین روزهای جوانیمو حروم کردم به خاطر این حرف ولی الان میگم به درک 

حالا برادرشم تحفه ای نبود 

سطح خانوادگی سواد تحصیلات پایینتر بودن