2777
2789
فکر کنم قیافمو نپسندیده😭

ولش کن ...

ولی اگ ذهنت درگیر بپرس ازش

لیاقت بهتر ازون ه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای واسه منم چند هفته پیش اتفاق افتاد ، تو یکی از تاپیک هام عکسشو گذاشتم کلی خندیدیم با بچه ها خدا ب ...

برا من که نزدیک ۲ ماهه هنوز جواب درست نداده فقط گفته پسندیدم ولی جلو نمیاد میگه سرم شلوغه ببخشیدو از این حرفا . ملت نمیدونم چشونه

پرسیدم.گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه

وااا بگو محترمانه هم میشه نظر دادنه تینک گستاخانه وپررو اگ عیبی هم باه تو صورت طرف گف

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
برا من که نزدیک ۲ ماهه هنوز جواب درست نداده فقط گفته پسندیدم ولی جلو نمیاد میگه سرم شلوغه ببخشیدو از ...

وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

🥰

پرسیدم.گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه

چی بیشعور بوده

لال میموند که بهتر بود

اینکه اینجای کاره حرف زدنش اینجوریه

بعد سر یه چی عصبانی بشه میشوره میزاره رودر

توام‌میگفتی راستش منم دلم سوخت براتون تا اینجا ادامه دادم همون اولم دلم نبود. خب خداراشکر نشد

بچه پرو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

وااا بگو محترمانه هم میشه نظر دادنه تینک گستاخانه وپررو اگ عیبی هم باه تو صورت طرف گف

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭

هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش میکردم گریه میکردم😭😭😭😭خدایا من دردمو به کی بگم😭😭😭😭😭

چی بیشعور بوده لال میموند که بهتر بود اینکه اینجای کاره حرف زدنش اینجوریه بعد سر یه چی عصبانی بشه ...

ابجی این حرفارو ولش کن.

فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭