2777
2789
وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

خب همونو مثل  آدم همون اول بگن این اداها چیه فکر آدم درگیر میشه بخدا این وسط یه خاستگار دیگه مثلا بیاد آدم باید چیکار کنه بره بگه جواب قطعیتون چیه من خاستگار دارم !!!!! حالا خاستگار هم نریخته ولی در کل میگم . خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

تحصیلات کار مشغله چیکار میکنی

تاحالا چرا ازدواج نکردی

خانواده خوبی داری؟؟

شهری یا شهرستان یا روستا یا چی

ببخشید پرسیدم 

گفتی چیکار کنم پرسیدم

دوست داشتی جواب بده 🥰🤗

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تحصیلات کار مشغله چیکار میکنی تاحالا چرا ازدواج نکردی خانواده خوبی داری؟؟ شهری یا شهرستان یا روست ...

فوق لیسانس دارم.

در استانه استخدام دولتی هستم.

خانواده خوبی دارم.

تهرانم

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

یه خدا بگو اون میفهمتت ...

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

احسنت خیلی خوبه که . استخدام بشی ممکنه تو محل کار هم خاستگارای بهتری واست بیاد اصلا عجله نکن دیر نیس بازم میگم 35 سال زیاد نیس نگران نباش . استخدام هم که بشی شرایطت خیلی فرق میکنه و بهتر میشه

واویلا چه پررو . خب تو هم در جوابش میگفتی راستشو بخواین جواب منم منفی بود خیلی فکر کردم جوابم منفیه& ...

فهمیده بود خوشم اومده.هیچی منم براش ارزوی خوشبختی کردم.

چی میتونسم بگم😭

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

شرایطت عالیه

فقط یه ایراد داری اونم اعتماد بنفسه

تو یبار بگی قیافم بده دیگران ده بار میگن

چرا این فکرو میکنی کسی بهت گفتی خوب نیستی تو بچگی کسی اعتماد بنفستو خورد گرده

یا خودتو با کسی مقایسه میکنی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پارسال ایشون منو خواستن من گفتم نه ، بعدش پشیمون شدم ،۴ بار اومدن صحبت کردیم ایشون گفتن نه 

وا این چی باز بیشعور بوده مریضه بخدا همون بهتر که رفت . مگه خیلیا که میرن خاستگاری جواب رد میشنون ممکنه دوباره برن ولی اینکارو نمیکنن که تلافی کنن این چی دیوانه بوده

شرایطت عالیه فقط یه ایراد داری اونم اعتماد بنفسه تو یبار بگی قیافم بده دیگران ده بار میگن چرا ...

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه منظور قیافه ست دیگه.