2777
2789
فقط یادم به ی تجربه افتاد خواستم بگم حواست باشه مثل من نکنی. چند سال قبل برای منم دو سری پشت سر هم ا ...

بله عزیزم.حواسم هست.فقط نباید خودم رو مشتاق نشون بدم.

گرچه اینبارم حواسم بود.ولی نشد دیگه💔💔

یعنی میشه برای منم???خدایا اینجا مینویسم.غروب عرفه ست. کمکم کن😢

انشالله که بهترین برات رقم‌میخوره دعات میکنم

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

منم 35 سالم تازه چن روز عقد کردم 

ایقدم خواستگار داشتم و جور نمیشد و مثل شما میگفنم مگه من چمه ... یمدت خودمو زدم بیخیالی خدا خودش همه چی رو جور کرد 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

برا من که نزدیک ۲ ماهه هنوز جواب درست نداده فقط گفته پسندیدم ولی جلو نمیاد میگه سرم شلوغه ببخشیدو از ...

ردش کن  ایجور موردی مرد زندگی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر عزیزم.خوشبخت بشی🌷🌷🌷

ممنون عزیز 

امیدوارم به زودی همین امضا رو بزنی البته کسی که لیاقت خوبیات رو داشته  باشه 

یه نصیحت خواهرانه با خواسنگار که حرف میزنی خودتو زیاد مشتاق نشون نده بذار اون منتظر جواب تو بمونه و کشیده بشه سمتت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

هم سنیم. منم خاستگار درست حسابی ندارم وضعیتم اصلا نرمال نیس. 

فقط اینو فهمیدم ک پسرای بالای سی سال که مجرد موندن سخت میشه بهشون اعتماد کرد. اکثرا رل داشتن و کات کردن باهاشون. باز اگه طرف طلاق گرفته باشه قابل اعتمادتره بنظرم. انقدم مغرورن انگار از دماغ فیل افتادن. 

دیگه نمیتونم اعتماد کنم یا امیدوار باشم اون ادمی ک مدنظرمه پیدا بشه. 

انشالله بزودی مشکلت حل بشه و از تنهایی دربیای گلم 

چشم عزیزم.بله درست میگی

مطمعنم بهترین بخت نصیبت میشه شک نکن 

بعضیا مسخره میکردن ولی خدا خواست و یکی اومد تو زندگیم که هم اخلاقی هم ظاهری هم مالی از همونا که بهم طعنه میزدن جلوتر افتادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان یه مشاوره (رایگان) پیدا کردم درباره شکست عشقی ، افسردگی ، روابط عاطفی،خیانت همسر گفتم اطلاع ...

@niniyar_5  

سلام

ایشون خیلی توی تاپیک ها تبلیغ می کنن و آیدی میدن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.