2777
2789
فهمیده بود خوشم اومده.هیچی منم براش ارزوی خوشبختی کردم. چی میتونسم بگم😭

وای درکت میکنم . اشکال نداره بهش فکر نکن ولی حرفش خیلی زشت و نسنجیده بوده که گفته دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه !!! میتونست بگه ببخشید معیارامون بهم نمیخوره نه اینکه اینجوری مثه بچه دبستانیا جواب بده 

گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

من بودم جوری میریدم بهش که تا نا کجا آبادش بسوزه مردتیکه...

تو کی باشی که با حرفت دلم بسوزه اخه بی خاصیت

میتونست خیلی مودبانه بگه که بنظرم ما برای هم ساخته نشدیم نه اینکه چرت و پرت بگه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. دعام کن😭 حالم خیلی بده😭

فدا سرت . واسه ما همه پیش اومده واسه منم پیش اومده درکت میکنم . انشالله که هر چی خیره واست پیش بیاد . در ضمن سن ازدواج که الان بالا رفته مخصوصن تو شهرهای بزرگ .

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

عزیزم این چه حرفیه من خواهرم ۴۰ سالشه ازبس شاد هست مابهش حسودی میکنیم میگه ازدواج که همه چی نیست  

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

کاش منم ۳۵ سالم بود و مجرد بودم . 

از همینجا ب خاستگارت میگم واقعا نمونه بارز ی بیشعوری ک نگی جواب ردمو دلیلشو نمیگم ک دلت نشکنه احمق کودن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من بودم جوری میریدم بهش که تا نا کجا آبادش بسوزه مردتیکه... تو کی باشی که با حرفت دلم بسوزه اخه بی ...

دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال میشه.

فردا باید بهش بگم جواب رد داده طرف

منم یه خواستگار اینجور داشتم پارسال کل خواستگاری و صحبت پسره با من و خانوادها شد ۱۰ دقیقه 

رفتن خونه هم بلافاصله زنگ زدن پسرمون نپسندیده 

خیلی خیلی قلبم شکست چون شغلم و تحصیلاتم خوب بود وضعیت خانواده ام خوب بود و سرتر بودیم از اونا 

از اول که اومد منو دید اخم کرد تا رفتند 

خیلی شکستم تا یه مدت خودمم تو اینه نمیدیدم

وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

بخدا اگ ذره ایی طرفو دوس داشته باشی مهم نیس قدش چنده. اینم بهونه س. خداروشکر کن وصلت سر نگرفته. ازدواجی که از روی ظاهره فقط و شخصیت و شعور و عشق توش وجود نداره ب درد نمیخوره 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

خوش بحالت بقران هرچی بگم فکر میکنی دلخوشی میگم ولی نه به خدا 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

ول کنا مردا مگه مهمن؟!به زندگی و کار و تفریح و تحصیل خودت برس گور بابای هر چی مرده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️