2777
2789

تااخر نخوندم ولی تا جایی ک خوندم چن بار گفتی مریص شدم.حدس میزنم حال روحی بدی داری و بنطرم همین حال بد روحی تو چهره ت منعکس شده و انرژی مثبتی ک باید داشته باشی رو نداری.شاید بخاطر این نپسندیده.چون طبق تعاریف خودت چهره ی مقبولی داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تازه یه دوستی داشتم خیلی صمیمی بودیم بهم گفت حیف که زشتی والا میگرفتمت برای داداشمم اخه دادا ...

😐😐منم یکی از دوستام اینجوری برای من کلاس می ذاشت یواش یواش باهاش قطع ارتباط کردم والا یه جوری رفتار می کرد انگار من التماسش کرده بودم که بیاد داداشش من رو بگیره دی/وس🙄🙄🙄🙄🤢🤢

دیگه خسته شدم از این کارا.دیگه نمیتونم. خدا همینجوری نمیتونه یه نگاهی به دل من بندازه??😭

نه شاید دوست داره بنده اش بیشتر ب درگاهش راز و نیاز کنه . عزیز باز خوبه تو تکلیفت مشخص شد منکه رو هوا و زمین نگهداشته نه جواب منفی میده نه مثبت !!!!! 

سلام استارتر 

درکت میکنم میدونم سخته

اسی یه سوال قبلا سختگیری کردی برای ازدواجت مثلا خواستگارا رو به امید مورد بهتر رد میکردی؟؟؟

ایشالا که همین امسال ازدواج کنی با یه مورد عالی

دعا نکن جای من باشی.😭

ازدواج خیلی نکبته

یعنی ببین با این همه تحصیلات باید بری بشی خدمتکار خونه یه مرد عن . حالا نمیگم پولدار باشه ک بتونه برات نیرو بگیره خونه رو تمیز کنن و... 

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

حرف کجا عمل کجا!

حرفاش خوب بوده ولی عملش ببین چه زشت جواب داده.

باهاش میرفتی تو زندگی تازه شروع میشد رفتارهای اصلی که میدیدی داره زندگیتو بهم میریزه ارامشت بهم میریخت.

میلیون ها پسر به دختر نظر منفی دادن ولی جور بهتری بیان کردن.

خوشحال باش که نشده. والا از چاله به چاه رفتنه. خدایی نکرده گیر میکنی تو زندگی با ادمی که قلبتو میشکنه مدام.

منم ۳۶ سالمه، عزیزم ازدواج کردن اسونه ولی با ادم درست و‌مناسب کمی سخته. متاسفانه خیلی متاهل دیدم در حسرت زندگی ما مجردها.

اسی جان من ازدواج کردم  منی که می شنیدم طفلی حیف شد همه می گفتن خاله ی عروس شدی ولی خودت عروس نشدی

یا خواهرم کوچیکم که ازدواج کرد شنیدم که گفتن کاش اول این می رفت و اینجوری دیگه از چشم افتاده 

خیلی ناامید بودم 

تو هم ازدواج می کنی سال بعد خونه ی خودتی

آره تازگیا اینجوری شده😂برای منم زنگ زدن گفتن قدش کوتاهه

حالا قد آدم کوتاه باشه هیچ ،تاپیک بغلی نوشته قد اونجای نامزدم کوتاهه پشیمون شدم 😐  کلا توقعات توی همه چی رفته بالا ..... پسرها از دخترها پرتوقع تر شدن قبلنا دختر خوشگل میخواستن الان هیکل خوشگل و سایز فلان و باسن بزرگ نداشته باشی یا نمیخوانت یا بهتر ازتو بهشون ندن ، تورو میگیرن ولی چشم چرونی و خیانت رو شاخشونه

💤💃🍃

تازه خواهر و برادر و ننه باباشو تیر و طایفه شونم هستن وباید دولا راست بشی جلوی یه مشت عقده ای خاله زنک.

نمیدونم من ک از ازدواج حسابی شاکیم

و با عقل الانم برگردم عقب ب ۷ جدم میخندم به ازدواج و زندگی مشترک حتی فکر کنم