2777
2789

من خیلی علائم دارم چند وقته الانم سر درد امونم رو بریده

به نظرتون باردارم؟ یعنی میشه اینقدر زود فهمید؟

دوستان کسی بوده که ده روز قبل از پریودی علائم داشته باشه بعد باردار باشه؟ یا هنوز، برا علائم زوده؟

حدودا ۸ روز مونده تا موعدم

درد خفیف زیر شکم دارم، یا تیر کشیدن

خوابالو شدم، بدنم کسل و بی رمقه

جوش های دردناک دور لب

سردرد

ببخشید، نفخ

آیا اینا علائم بارداریه؟🥺

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، من همه این علائم هم داشتم، حتی بی بی چکمم هاله داد، ولی آزمایش یه هفته قبل منفی بود، بعد موعد م ...

جدی؟ خدا کنه🥺😍

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
من به نظرم چون دو قلو بود، سریع نشون داد.

وایییی الهییییی🥺😍😍

دوست گلم میگن خدا خیلی حواسش به زن باردار هست، حالا که خودتون مادر شدید و تو دلی دارید لطفا برا منم دعا کنید🥺❤️‍🩹

وایییی الهییییی🥺😍😍 دوست گلم میگن خدا خیلی حواسش به زن باردار هست، حالا که خودتون مادر شدید و تو ...

اذانه، حتما گلم. گلودرد داشتم، ولی چون شک داشتم به بارداریم، اصلا قرص نخوردم.

اره، اولین‌علامت جوش دور لب یهو زدم، خودمم تعجب کردم. نفخخخخخ، هنوزم دارم، کسلی و خواب شدید، گر گرفت ...

یعنی چقدر می خوابیدید؟ اینا علائم یه هفته قبل از موعدتون بود؟

اذانه، حتما گلم. گلودرد داشتم، ولی چون شک داشتم به بارداریم، اصلا قرص نخوردم.

مررررسی ان شاالله نی نی هاتون رو سااالم بغل بگیرید😍❤️

زایمان تون طبیعی خواهد بود یا سزارین؟

شنیدم چندقلوها رو سزارین میکنن درسته؟