پسرم یه سالشه . تو این یه سال سه ماه طبیعی جلوگیری میکردم یه ماه قرص میخوردم . قبل اینکه قرص تموم شه پریود میشدم . ولی این ماه الان ۳ شبه قرصمتموم شده هنوز خبری نیست . خیلی هم کار میکنم ولی انگار نه انگار . خیلی میترسم باردار باشم . چکار کنم زودتر پریود شم . البته همیشه یه دختر دوست داشتم ولی الان زوده .
تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙
تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙
خیلی میترسم کلا تست بدم . واقعا توانایی حاملگی رو ندارم . گفتمحالا چن روز دیگه صبر کنم .
حداقل مطمعن میشی
فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمین بشم چی میشه 😔😔یا هستم یا نیستم البته دل درد پریودم دارم ولی اینکه نمیاد رو اعصابمه .
خب اگه باردار بودی چیز اشتباهی نخوری نگران نباش
فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40