2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
اصلا یه لحظه نفهمیدم فقط چشامو باز کردم دیدم تو خونه ام حتی تا مرز خودکشی رفتم ولی دلم به حال مادرم ...

میفهممت عزیزم گریه کن خودتو آروم کن حتی شده دوروز پشت هم موزیک غمگین بزار گریه کن تاتخلیه شی، بعدش قشنگ بشین یه فکر اساسی کن. برو زنیکرو جر بده بزن حتی شده، شوهرتو فحش بده بعدش سیکشو بزن، ازش جداشو

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت عزیزم گریه کن خودتو آروم کن حتی شده دوروز پشت هم موزیک غمگین بزار گریه کن تاتخلیه شی، بعدش ق ...

خانواده ندهرم ک پشتم باشن اینم داره دیونم میکنه😭

حداقل انقدر بهم اعتماد داره ک خودش خونه و ماشین و به اسمم کرده همش حس میکنم خدا از قبل بغلم کرده بود ...

خب خداروشکر، مهم اینه فهمیدی ارزشت رو و اون حس بد تجربه خیانت رو ک نباید میچشیدی چشیدی، دیگ مدرک براچی.چیو ب کی اثبات کنی، برو منطقی باهاش حرف بزن خودش طلاقت میده. خونه هم که دیگ ب عنوان مهریت بردار همونجازندگی کن برو سرکار،بزا بفهمه بلدی یه حرکتی بزنی توام

منم تازه سقط کردم تا الان خون گریه می کردم برای بچم ولی امشب دیدم زندگیمداغون تر از این حرفاست که یه ...

قربون خدا برم ک خودش میدونه چ خیره حواسش بهمون هست کاش هیچ وقت بخاطر همچین آدمی تو روی پدرم واینمستادم

خب خداروشکر، مهم اینه فهمیدی ارزشت رو و اون حس بد تجربه خیانت رو ک نباید میچشیدی چشیدی، دیگ مدرک برا ...

فقط از این میسوزم ک بخاطر این احمق تو روی پدرم ولیستادم شرمندشم و این منو میسوزونه

فقط از این میسوزم ک بخاطر این احمق تو روی پدرم ولیستادم شرمندشم و این منو میسوزونه

میفهممت چون حستو همین دیشب تجربه کردم، دقیقا مث تو ولی با یه بچه، نمیدونم گریه آرومم کرد فحش دادم داد زدم آرومم کرد یاچی، درصورتیکه اوضاع من خیلی ازتوبدتره