2777
2789
عنوان

چیزی ک درس خوندن به من داد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جایی ازم میپرسن مدرک و دانشگاهمو میگم باهاش پز میدم🤣🤣🤣🤣🤣

/:اینهمه درس فقط برای پز اینو قبول ندارم 

من ک تا دیپلم میخوام بخونم ولی سرمو با افتخار میارم بالا میگم دیپلمم وی خیاط خوب🥲

.‌‌

جوری دارم گریه میکنم که تو عمرم اینجوری سیر نبودم از نفس کشیدن حس جنون بهم دست داده

ببخشید ولی خندم گرفت 

کلثوم اکبری هستمه مره جنون دس داد😂😂😂

از این کارا نیاز نیس یکم درس بخونید یه رشته خوب بیارید بعدا همه چی جبران میشه

خانومایی ک میگن باید تلاش کرد باید بگم خبر از اوضاع ما جونا ندارین نمیدونین بدون پول بدون کلاس بدون پارتی نمیشه به ۹ایی رسید نمیدونین الان نصف ظرفیتا دست بچه پولداراس ک صندلی میخرنن نمیدونین دوسال بقیه ظرفیتا افتاده دست خارجیا اینایی هم ک قبول میشن شانس اوردن شما چی میدونین از نسل ما 

ببخشید ولی خندم گرفت  کلثوم اکبری هستمه مره جنون دس داد😂😂😂 از این کارا نیاز نیس یکم درس بخ ...

برا شما خنده داره درسته..

کلا زندگی من از اولم خنده دار بوده..

هیچی جبران نمیشه.. 

هیچی

UP UP UP   ENTJ

چقدر لوس میکنید خودتونو  والا منم درس خوندم اونم ی رشته سخت مهندسی تو یکی از دانشگاه های دولتی ...

رشته ریاضی؟

قبول کنید فشار های رشته تجربی از ریاضی بیشتر بستگی به هدفت داره نمیشه چون خودتون رسیدین بگین بقیه شرایطون مثل شماست

همه مثل هم نیستن نمیشه ولسه همه یه نسخه پیچید

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
چقدر لوس میکنید خودتونو  والا منم درس خوندم اونم ی رشته سخت مهندسی تو یکی از دانشگاه های دولتی ...

بله قبلا میشد  واقعا امسال خیلی اذیت و فشار رو بچه هاس کنکور اردیبهشت و بلافاصله امتحانات نهایی با تاثیر مستقیم ۵۰ درصد و امتحانای سخت ک کلید های اشتباه و ناحقی و بی خوابی های تا صبح برای نهایی ایناس که ادم اذیت میکنه و نمیزاره آدم واقعا برنامه ریزی قابل اجرایی داشته باشه و فشار و استرس همراهه

خانومایی ک میگن باید تلاش کرد باید بگم خبر از اوضاع ما جونا ندارین نمیدونین بدون پول بدون کلاس بدون ...

واقعا درک نمیکنن مخصوصا از سالی که نهایی قطعی شد فشارها دوبرابر شد

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝