یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومایی ک میگن باید تلاش کرد باید بگم خبر از اوضاع ما جونا ندارین نمیدونین بدون پول بدون کلاس بدون پارتی نمیشه به ۹ایی رسید نمیدونین الان نصف ظرفیتا دست بچه پولداراس ک صندلی میخرنن نمیدونین دوسال بقیه ظرفیتا افتاده دست خارجیا اینایی هم ک قبول میشن شانس اوردن شما چی میدونین از نسل ما
چقدر لوس میکنید خودتونو والا منم درس خوندم اونم ی رشته سخت مهندسی تو یکی از دانشگاه های دولتی ...
بله قبلا میشد واقعا امسال خیلی اذیت و فشار رو بچه هاس کنکور اردیبهشت و بلافاصله امتحانات نهایی با تاثیر مستقیم ۵۰ درصد و امتحانای سخت ک کلید های اشتباه و ناحقی و بی خوابی های تا صبح برای نهایی ایناس که ادم اذیت میکنه و نمیزاره آدم واقعا برنامه ریزی قابل اجرایی داشته باشه و فشار و استرس همراهه