2777
2789
عنوان

چیزی ک درس خوندن به من داد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 72 پست
موفق باشی خوشگلم رشته ات میخواستم بدونم 

ممنونم ازت عزیز دلم 

خیلی اطلاعات دادم از خودم اینجا ممکنه شناسایی بشم

رشته کارشناسی و ارشدمو نمیتونم بگم ولی خب رشته دبیرستانم تجربی بود

اسی جان من درکت میکنم وضعیت کنکور الان خیلییی سخت شده تو فامیل کنکوری داریم دارم میبینم دیگه اینایی که تقصیر گردن بچه ها میندازن اطلاعی از وضعیت الان ندارن 

میگذره و همه چی درست میشه باور کن♥️🤌🏻 تو فقط تلاشتو بکن که بعدا پشیمون نشی بقیه رو بسپر به زمان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس مزمن،  به دستمام که نگاه میکنم حس میکنم می لرزن 

افسردگی،  هر روز گریه می کنم

هیچ جایی نمیرم که فامیلا اونجا باشن از ترس اینکه ازم بپرسن داری چیکار میکنی

ولی حرفایی که گفتین راجع فروش صندلی و اینا همشو قبول ندارم

چون بالاخره یه تعداد ظرفیت هست که تو دفترچه امده اونارو که نمیتونن به کسی بدن

نمیشه وقتی ادم قبول نمیشه بیاد بگه دیوار کجه

تروخدا اینجوری نگو ایکاش تو تاپیک مینوشتم مشکلاتو دوساله فساد شدت گرفته همه صندلیا رو میخرن نصف طرفی ...

اون ۴۷ دبیری احتمالا اشکال گزینشی داشته 

درسته فساد زیاد شده هر نسلی با یه مشکلی دست و‌پنجه نرم میکنه اونموقع ما هم یه مشکلات دیگه بود.ولی اگر واقعا دنبالش باشی بدست میاری. شما که بیست هزار میشی یا برو آزاد یا برو سمت مهارت درسو ول کن. سه سال پشت کنکور بودن نشون میده خسته شدی. 

راه به جایی نمیبری عمرت رو هدر نده وارد بازار کار بشو پول دستت بیاد حالت خوب میشه.

چقدر بعضی ها بی درکن 

من خودم کنکوریم از صبح دارم گریه میکنم از شدت فشار درس

قبلا یه بار کنکور می‌دادی تموم میشد می‌رفت حالا قبول میشدی یا نه همون یه بار بود همون یه بار ازت میپرسیدن چیکار کردی؟

نه یه ماه یه روز در میون ازت بپرسن 

الان ما یه ماهه داریم زجر میکشیم یه ماهه شب بیداری داریم ولی نتیجه ای که می‌خوایم و حقمونه رو نمی‌گیریم 

قبلا این یه ماه جز ماه های طلایی کنکور حساب میشد ولی الان تعداد خیلی کمی دارن برای کنکور میخونن نه توانی مونده که خوندن برای نهایی رو ادامه بدیم نمیشه هم نخوند کنکور هم دیگه جای خود 

ما مجبور به ادامه دادن هستیم 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
چند سالتونه؟

21

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

21

خوشبحالت الان داری دانشگاه رشته تاپ میخونی ک بههمحض تموم شدنش میری سرکار😏

ما مثل هم نیستیم من نمیخوام رشته های بدرد نخور بخونم من دارم واسه پیرا جون میدم نه رشته های مسخره

نمیدونم چی قبول شدی ک اینقد راحت این حرفو میزنی ولی خوشحالم ک حد اقل یکی حالش خوبه و تونسته فرار کنه

خوشبحالت الان داری دانشگاه رشته تاپ میخونی ک بههمحض تموم شدنش میری سرکار😏 ما مثل هم نیستیم من نمیخ ...

عزیزم از کجا میدونی رشته من چیه یا من چقدر عذاب و سختی کشیدم والانم دارم میکشم 

من ازت سوال پرسیدم که اگه خوندی که نتیجه داده و یادت میره دردات اگه نه که..... 

من خودم حقوق میخونم بعد تموم شدنش هم قرار نیست برم سرکار همه رشته ها لازمه براش تلاش بشه امیدوارم موفق باشی و از ته دلت راضی باشی از خودت❤🌼

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

عزیزم از کجا میدونی رشته من چیه یا من چقدر عذاب و سختی کشیدم والانم دارم میکشم  من ازت سوال پر ...

فدات بشم حقوق؟شوخیت گرفته 

راحت بدست میاد من دارم راجب زیر ۱۰ هزار حرف میزنم

با یکم خوندن حقوق قبولی

ولی حقوق هم جزع برنامه هامه احتمالا امثال بزارم چون میخوام سمت وکالت برم