2777
2789

خلاصه بگم ۳سالشع من خودمم ۳تابچه دارم دوتابزرگترا میرن مهد الانم مهدتموم شده میرن کلاس شنا و نقاشی سرگرم بشن 

من میمونم و یع نوزاد ۲ماهه جاریم یه پسر۳ساله بشدت شیطون داره که هی می اومد اسباب بازیای نوزادمو بهم میزد بردم دم درشون به مادرش گفتم نذاربیاد بهم میریزه من نمیتونم جمع کنم

خلاصه از اون قضبه چندروز گذشت باز بامادرشوهرم اومد امروز جلومبلی هارو هی میزد بهم رومیزی هارو مینداخت وسط حال یهو از کوره دررفتم به مادرشوهرم گفتم چرااینو اوردی اینجا؟من نوزاد نگع دارم یا ریخت و پاش بچه مردمو جمع کنم

به جای اینگه بگین ۳تابچه داره بریم کمکش بچه یکیم میارین اینجا بهم میریزه میزهای مبلای من چوب راشه میزنه بهم اسیب میبینن من پول ندارم برم دوباره بخرم خلاصه برداشت رفت 

چقد اعصابم خرابه دقیقا چیکارکنم این بچع سرتق اینجا نیاد با هیشکی؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

اینم بگم من خودم بچه هامو خونه کسی نمیذارم بدون خودم برن 

باخودمم برن ریخت پاش نمیکنن اصلا درحد یک ساعت میشینیم یا بابچه هاشون بازی میکنن میایم چیزیم بریزن خودم جمع میکنم سریع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال خودشون ماله مال مردم بیت المال

مادرشوهرم میگه خونه خودشونم همینطوریه گفتم اینجا خونه خودشون نیست منم خوشم نمیاد اسیب بزنه 

معلومه خیلی عصبی هستی و شرایطت سخته 

اون بچه سه ساله طبق سن خودش عمل می‌کنه ، عجیبه که مادرش اجازه داده دوباره بیاد خونه شما

من به جای جاریت بودم عمرا نمیگذاشتم بچه ام پاشو بگذاره دیگه اونجا