2777
2789
عنوان

ورم شدید پا

6449 بازدید | 29 پست

خانوما سلام وقتتون بخیر

میگم من یهویی پام شدید ورم کرد دردم نمیکنه پیچم نخورده اصلا

شاید در حد ۵ دیقه امروز میسوخت انگار روغن ریخته بودن روش ولی نزدیک یه هفته اس ورم داره

کسی تجربه مشابهی داره؟

مت پارسال اینجوری شدم بعد از یه مسافرت طولانی و خسته کننده ...فکر کردن واسه سندلم بود و اون پامو اذیت کرد به شدتم دردناک بود بعد رفتم دکتر اول ازمایش کلیه گرفتن بعد قلب...ورم پا مهمه جدی بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مت پارسال اینجوری شدم بعد از یه مسافرت طولانی و خسته کننده ...فکر کردن واسه سندلم بود و اون پامو اذی ...

والا من جدی گرفتم خانوادم جدی نمیگیرن

سابقه درد قلب عصبی ام دارم...

من حتی از امپولم میترسم چ برسه دکتر و ...🥲

منم همینطور ببین تو حال مرگ باشم فقط میرم دکتر...ببین دیگه از پا درد که راه نمیتونستم برم اذیت بودم و ورمش و دفرمه شدنش بدم میومد جلو بقیه... دکترم که رفتم فقط واسه مسکن بود ولی یه هو اینقدر دکتر ریختن رک سرم و کلی ازمایش و اکو قلب و هزار تا چیز که واقعا ترسم از دکتر بیشتر شد

به نظرم جدی بگیرین و پزشک مراجعه کنین باید معاینه بشه، اگر نبض بلدین بگیرین ببینین نبض داره؟! کدوم ق ...

کل پام ورم کرده ولی بیشتر قسمت مچ پام نه نبض نداره

ممکنه از کلیه باشه؟باتوجه به اینکه قبلا خیلی دیر دستشوییم میگرف الا خیلی زود؟مثلا از ۷ ک میرم مدرسه تا ۲ ۵ یا ۶ بار دستشوییم میگرف قبلا اصلا تو تایم مدرسه دستشویی نمیرفتم...