2777
2789
عنوان

خواهرا تجربه تون رو بگید

79 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه برای ازدواجتون خیلی دعا میکردید یا یکیو خیلی دوست داشتید و محال بود بهش برسید ولی شد لطفا تعریف کنید که خیلیا امیدوار باشن. لطفا جواب بدید دلم میخواد این تاپیک فقط پر از انرژی مثبت و امیدواری باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم ولی حوصله تعریف کردن ندارم😂 فقط بدونید بعد ۴ سال شد

مرگ من جواب بده بخدا خیلی احتیاج دارم همچین چیزی بشنوم🥺بخدا برای خوشبختیت دعا می‌کنم . چجوری بعد ۴ سال شد یه طرفه بود؟

برای ازدواج تعریف می‌کنی چی شد که یه ذره امید تو دلم زنده شه

اولا ازدواج نیاز به توی جامعه بودن داره ، هرچقدر فعال باشی دیده میشی ، بعدش رو هیکل و اخلاقت کار کن ، هرکاری میتونی بکن ، من بعد زایمان ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم الان درحال کم کردنم باید دائم به خودت برسی، چله دعای علقمه و نماز امام حسین دو رکعت و زیارت عاشورا معجزه میکنه هر روز یکساعت وقت میخواد اما مجربه، اِن شا الله دلم برات روشنه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
مرگ من جواب بده بخدا خیلی احتیاج دارم همچین چیزی بشنوم🥺بخدا برای خوشبختیت دعا می‌کنم . چجوری بعد ۴ ...

دوراز جونت عزیزم

ببین ۳ سال دوست بودیم یکطرفه نبود ولی همسرم از من کوچیکتر بود دوتا شهر دور از هم بودیم کار نداش پول نداش اومد خاستگاری بابای من گف نه که نه همه فامیل بسیج شدن اینو از سر من بندازن من شده بودم پوست و استخون از غم و غصه شوهرم ۵ بار اومدخوواستگاری از راه دور تا اخرم واقعا نفهمیدم چطور شد که ما نامزد کردیم البته همچنان بابام میگفت نه ها حتی بعد عروسیمم بابام راضی نبود ولی دیگه گفت خودت میدونی و خودت

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
دوراز جونت عزیزمببین ۳ سال دوست بودیم یکطرفه نبود ولی همسرم از من کوچیکتر بود دوتا شهر دور از هم بود ...

خدا اگه بخواد میشه😍😍خوشبخت بشی خوشگلم خداروشکر به اونی که میخواستی رسیدی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدا اگه بخواد میشه😍😍خوشبخت بشی خوشگلم خداروشکر به اونی که میخواستی رسیدی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فدات بشم الان ۸ سال از ازدواجمون میگذره بابامم خیلی قبولش داره کلا خانوادم دوسش دارن ولی من به قدری سختی کشیدم که یادم میاد اشکم میاد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
فدات بشم الان ۸ سال از ازدواجمون میگذره بابامم خیلی قبولش داره کلا خانوادم دوسش دارن ولی من به قدری ...

قربونت برم 🥺❤️اینکه خوشی های الان نوش جونت ❤️❤️❤️