2777
2789

چهل و خرده سالشه و مجرد البته اخلاق عالی 

خیلی ناراحت میشم از بس اینجوری میگه اعتماد بنفس ندارم دیگه 

خب چیکار کنم مگه دست من بوده قیافه ام اینجوریه 

مرتب ارایش غلیظ دارم بخاطر این حرفاش 

(عکس نمیتونم بزارم)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دختر عموم رو گفتم چهل و خرده سالشه ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال. مامان منکه میگه ظاهر و قیافه حتی توی ازدواجم زیاد مهم نیست

خیلیم خوبی بابا فقط مامانامون تخریب میکنن😅 اعتماد به نفس داشته باشیم

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

عزیزم زیبایی و زشتی از نظر آدما متفاوته ، نظر مامانت به تنهایی در نظر نگیر من آدمهای خوشکلی دیدم ازدواج نکردن حتی رنگ چشمش کمیابه اما مجرده و خاستگار نداره برعکسشم خیلی دیدم ،عزت نفست ببر بالا و بگو مامان تو دنیایی که تو مجرد نموندی منم شوهر میکنم میرم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
حتما عصبیش کردی نباید زشت هم باشی

نه کلا همیشه میگه 

(همین الن داشتیم شوخی میکردیم و تعذیف میکردم از دخترعموم اینو گفت)

مادرت زن بیشعوری خیلی ببخشید اینو گفتم

خودمم ناراحت میشم زیاذ

ادم ها همه خوشگل هستند

اثلا مگه افریده خدا زشت هم میشه

بعدشم انقدر سلیقه های متفاوت توی دنیا هست که از نظر خیلی ها شما خیلی هم زیبا هستید

(البته شک ندارم که واقعی هستی هر کی میگه زشتم خیلی قشنگ بوده تا الان اینا تجربه  ثابت کرده)

بجای ارایش به پوست و مو رسیدگی کن

ارایش  بیش از حدباعث میشه زیبایت از بین بره

خودمم ناراحت میشم زیاذ

ببین عزیزم مشکل زیبایی تو نیست چون  متوسط هم که باشی  کاری ندار با چند سی سی ژل خیلی بهتر میشه آدم 

مادرت قصدش این ازدواج کنی رک و پوست کنده

اینارو میگه بترسی زود خواستگاری کسی امد ازدواج کنی رو دست نمونی مثل دختر عموت ...

شاید تو فکر خودش کار خوبی ولی نمیدونه که به تو ضربه میزنه 

خلاصه یا همین دلیل یا حسادت 

غیر از این دوتا نیست 

من ندید میگم زیبایی خودتو دوست داشت باش حرف مادرت دلیل بر درست بودنش نیست هنوز جونی جای پیشرفت زیادی داری ❤️💋